Magazin 08.05.2021 05:11 Güncelleme: 08.05.2021 07:42

HOLLYWOOD'U TÜRKİYE'YE GETİRİYOR

90'ların şöhret makinesi olarak anılan Ahmet San'ın inşaatlarını sürdürdüğü Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi sadece Türk sinema endüstrisine değil Hollywood başta olmak üzere dış yapımcıların kullanımına da hizmet verecek.
HOLLYWOOD'U TÜRKİYE'YE GETİRİYOR

Merhaba dergisinin Mayıs 2021 sayısına konuk olan Ahmet San 505 bin metrekare bir arazinin üzerine konuşlanacak tesiste 21 ayrı kapalı stüdyo ve 17 açık set ile aynı anda 38 değişik çekim yapılacağını belirtti. 

San “ Ayrıca bir film için gerekecek her türlü dekor, kostüm ve aksesuar üretmek için 18 imalat atölyesi tesiste olacak. Dünyaca ünlü sanatçıları da ağırlayacak olan 5 yıldızın ötesinde bir otel, başta güzel sanatlar olmak üzere film endüstrisinin her ünitesinde ihtiyaç duyulan kişilerin yetiştirilmesine yönelik dünya normlarında bir eğitim vadisi, tematik restoranlar & kafeler, hediyelik eşya dükkanları, sektörel firmalara yönelik ofisler, film endüstrisinde yönelik serbest çalışan kreatif kişiler için sanal ve gerçek ofisler, kırmızı halılı galaların ve ödül törenlerinin yapılacağı 800 kişilik bir sinema salonu, yerli ve yabancı film sanatçılarının isimlerini taşıyacak mekanlar ile Midwood’un film dünyasında önemli ve farklı bir marka olacağına inanıyorum”dedi.

 

Sev Medya Yayın Grubu tarafından yayınlanan Merhaba dergisi popüler satış sitelerinde ve dijital platformlarda bulunuyor.