Magazin 18.09.2019 00:30

"HER YERDE SEN"E SÜRPRİZ İSİM!

Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı Karga7 Pictures yapımı 'Her Yerde Sen' dizisine sürpriz bir isim dahil oluyor.

Güzel ve Başarılı İş Kadını 'Eylül'

Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi haline gelen ‘Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Beste Kökdemirkatıldı. 14. bölüm itibariyla izleyiciyle buluşacak olan Beste Kökdemir, dizide ‘Eylül’ karakterine hayat verecek. 30’lu yaşlarının başlarında güzel ve başarılı bir iş kadını olan ‘Eylül’, ekonomi okuduktan sonra yurt dışında çalışma hayatına başlamıştır. Yıllar sonra İstanbul’a döner ve Artemim’de çalışmaya başlar. Fakat Eylül’ün geçmişi, yeni iş arkadaşları Demir ve Selin’le ortak bir noktada kesişecektir.

“Her Yerde Sen”in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı ‘Her Yerde Sen’, 14. bölümüyle 20 Eylül Cumasaat 20.00’de FOX’ta.