Kültür Sanat 19.10.2022 13:39

'HER ŞEY DAHİL' FİLMİNDEN İLK TEASER FRAGMAN YAYINLANDI

Yapımını Sacro Film'in yapımcılığını Metin Özcan ve Hande Alpaslan'ın üstlendiği 'Her Şey Dahil', 9 Aralık'ta sinema salonlarında seyirci ile buluşacak. Filmden ilk teaser yayınlanırken, kahkahayla izlenen ilk görüntüler kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekti.
'HER ŞEY DAHİL' FİLMİNDEN İLK  TEASER FRAGMAN YAYINLANDI

Yapımını Sacro Film’in yapımcılığını Metin Özcan ve Hande Alpaslan’ın üstlendiği ‘Her Şey Dahil’, 9 Aralık’ta sinema salonlarında seyirci ile buluşacak. Filmden ilk teaser yayınlanırken, kahkahayla izlenen ilk görüntüler kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekti.

Başrolünü Gürgen Öz, Gonca Vuslateri, Hakan Bilgin ve Kaan Yılmaz’ın paylaştığı ‘Her Şey Dahil’in yönetmenliğini Hakan Eser üstlenirken senaryoda Şeyda Delibaşı ve Hakan Eser’in imzası var.

9 Aralık’tan itibaren tüm Türkiye’de sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak komedi filmi  Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş bekar evinde geçinen üç kardeş Faruk, Ayhan ve Kasım’ın hikayesini anlatıyor. Dedelerinden kalan mirasla bakir bir Ege koyunun tapusunu almaya çok yaklaşan kardeşler, ödenmesi gereken son iki taksidi denkleştirmek için koyda bir tatil köyü açmaya karar verir. Kardeşler bu proje için seferber olurken, Faruk tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de açılışa davet eder. Organik ve doğal bir tatilin hayalini kuran müşteriler koya geldiklerinde hiçbir şeyin vaat edildiği gibi olmadığını görünce ortalık fena karışır. Faruk ve Fulden arasında yaşananlar da tüm bu karmaşaya tuz biber ekecektir…

Yetenekli oyuncu kadrosu, renkli hikayesi ve kendine has mizah anlayışı ile seyircinin beğenisini kazanacak ’Her Şey Dahil’ 9 Aralık’ta sinemalarda.