Magazin 14.09.2021 04:28

"Her Konser Sonrası Bir Kilo Veriyorum"

Ekin Uzunlar Ümraniye Belediyesi tarafından, Ümraniye Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte sahne performansı sergiledi.
"Her Konser Sonrası Bir Kilo Veriyorum"

 Sahne performansında "Öptüm Nefesinden" ve "Hüznün Gemileri" gibi sevilen şarkılarının yanı sıra 90'lardan günümüze eserler seslendirdi. Konserde katılımcıların Ekin Uzunlar şarkılarını hep bir ağızdan seslendirmesi geceye damga vurdu. Ekin Uzunlar sahne performansının yanı sıra kemençe performansı ve katılımcılarla olan diyalogları ile de müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Sahne Performansı Öncesi soruları yanıtlayan Ekin Uzunlar, müzik yolculuğuna annesinin "Çık bir şarkı da sen söyle Ekin." demesiyle başladığını söyledi. Annesinin bu sözününün kendisi için önemini vurgulayan Ekin Uzunlar, Mustafa Ceceli ile kesişen müzikal yolculuğunun da hayatında büyük bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Sahne performanslarında çok efor sarf etmesiyle bilinen Ekin Uzunlar, "Sahne performans işidir, sahnede terlemelisin. Bir konserde Müzik ve şarkılar kadar o şarkıları nasıl sunduğunuz da önemli." şeklinde konuştu.