Magazin 28.11.2021 04:24

Hem 'Şahane Cuma' alışverişi yaptılar hem eğlendiler

Ünlü oyuncu Pelin Akil ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan her yıl heyecanla beklenen MediaMarkt'ın 'Şahane Cuma' fırsatlarını kaçırmadı.
Hem 'Şahane Cuma' alışverişi yaptılar hem eğlendiler

‘Şahane Cuma’ fırsatlarından yararlanmak için Levent Merkez MediaMarkt mağazasına gelen ünlü çift; çay kahve makinesinden televizyona, oyun konsolundan cep telefonuna kadar birçok ürün satın aldı.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, her yıl heyecanla beklenen ‘Şahane Cuma’ ya bu yıl da en özel fırsatlarla damgasını vurdu.

Ünlü oyuncu Pelin Akil ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan da elektronik alışverişin uzmanı MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ fırsatlarını kaçırmadı. 25 Kasım Perşembe akşamı, MediaMarkt ‘Şahane Cuma’ fırsatları, ünlü çiftin brandayı yırtmasıyla başladı.

Birbirlerinden habersiz kendi listelerini oluşturduklarını söyleyen Pelin Akil, “Fırsatları sürekli takip ediyoruz. Uzun zamandır ihtiyaçlar için ‘Şahane Cuma’yı bekliyorduk. Biz de herkes gibi ‘Şahane Cuma’yı değerlendirip ihtiyaçlarımızı almaya geldik. Çocuklar müzik dinlemeyi çok seviyor, hoparlör evde en çok kullandığımız teknolojik ürün. Çocuklarla birlikte müzik dinlemeyi, şarkı söylemeyi ve dans etmeyi çok seviyoruz. Şu an etrafıma bakınca farkettim, uzatmalı bir priz ve uzatma kablosu da lazım. Kedi ve köpek olunca sürekli süpürmek gerekiyor. Çoluk çocuk her birlikte evden çıkınca iş robot süpürgeye kalacak, hayatımızı kurtaracak. Tabii bir de çay kahve makinesi en çok kullandığımız ev aleti” dedi.

Alacaklarımız konusunda birbirimizi ikna etmeye çalışıyoruz diyen Anıl Altan, “Şimdi malum çocuklar da var o yüzden böyle fırsatları değerlendiriyoruz. İhtiyaçlar için uzun zamandır ‘Şahane Cuma’yı bekliyorduk. “Benim listemde; kulaklık, hoparlör ve oyun konsolu var. Çünkü evde yalnız kaldığımda oyun konsoluyla çok zaman geçiriyorum. Benim istediğim çok şey olsa da son sözü Pelin söylüyor, ben istiyorum Pelin karar veriyor. Bu arada özellikle çocukların odasını sürekli süpürürüm. Çok iyi perde takarım ve bulaşıkları makineye yerleştirme işini çok güzel yaparım” dedi.
Ünlü çift alışveriş arasında scooter’la mağaza turu atarak eğlenmeyi de ihmal etmedi.