Magazin 20.10.2021 04:53 Güncelleme: 19.10.2021 20:56

HEAVY METAL SEVERLER PENTAGRAM İLE BULUŞTU

Atlantis Yapım'ın İstanbul'a kazandırdığı en genç, en yeni açık hava sahnesi Turkcell Vadi Açıkhava, 16 Ekim Cumartesi akşamı heavy metal grubu Pentagram'ı ağırladı.
HEAVY METAL SEVERLER PENTAGRAM İLE BULUŞTU

Atlantis Yapım, Vadistanbul ve SM Production iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi Açıkhava, şehrin en iyi etkinliklerini Ekim ayında da müzikseverlere sunmaya devam ediyor. Turkcell Vadi Açıkhava, Türkiye’nin en değerli sanatçılarının sahne aldığı konserler serisinde bu akşam Türkiye’de heavy metal denince akla ilk gelen isim olan Pentagram grubunu ağırladı.

16 Ekim akşamında sevenleriyle Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde buluşan Pentagram; sahneye Cenk Ünnü, Gökalp Ergen, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Tarkan Gözübüyük ile çıktı. Konsere ‘Bu Alemi Gören Sensin’ ile başlayan grup ‘No One Wins The Fight’, ‘Fly Forever ‘gibi İngilizce şarkılarla devam etti. Konserin ikinci yarısında ‘Bu Düzen Yıkılsın’, ‘Gündüz Gece’ ve Sonsuz gibi dillere pelesenk, hep bir ağızdan söylenen parçaları ve yıllara meydan okuyan performansı ile Turkcell Vadi Açıkhava’da hayranlarını mest etti.

İstanbul seyircisinin performansını izlemek için sabırsızlandığı Pentagram hayranları uzun zaman sonra sahne aldığı ve sağanak yağmura rağmen İstanbul konserine büyük ilgi gösterdi. Turkcell Vadi Açıkhava’yı dolduran hayranları grubun her şarkısında kendilerine büyük bir coşkuyla eşlik etti. Pentagram 2 saate yakın aralıksız performansları ile izleyenleri büyüledi.