Türkiye - Gündem 05.10.2022 11:43

Hayvanlar için daha iyi bir dünya hedefiyle Whiskas ev arkadaşı aranıyor!

Whiskas; "Hayvanlar için daha iyi bir dünya" hedefi ile çıktığı "Ev Arkadaşı Aranıyor" projesi ile patili dostlarımızı sahiplendirmeyi amaçlıyor.
Hayvanlar için daha iyi bir dünya hedefiyle Whiskas ev arkadaşı aranıyor!

Whiskas; “Hayvanlar için daha iyi bir dünya” hedefi ile çıktığı "Ev Arkadaşı Aranıyor" projesi ile patili dostlarımızı sahiplendirmeyi amaçlıyor.

Eylül ayında başlayan 4 Ekim Hayvanlar Günü kapsamında da özel bir çalışma yapan Whiskas, Göktürk Hayvan Sevenler Derneği ile ekim ayı boyunca da çalışmalarını sürdürecek.

Ev arayan patili dostlarımızı Fethi Karaduman çekti

Ev ihtiyacı olan 20 patili dostumuz başarılı fotoğrafçı Fethi Karaduman karşısında objektiflerin karşısına geçti.

Eş zamanlı olarak sosyal medyada da paylaşılan Ev Arkadaşı Aranıyor projesi ile dijitalde 2.680.973 kişiye erişildi. 25 farklı influencer iş birliği ile projenin dijital ayağı güçlendirilerek ev arkadaşı arayan patili dostlarımıza ev arandı.

Whiskas, yeni ev arkadaşı sahiplenen kişilere bir yıllık mama ile birlikte patili dostlarımızın ilk veteriner bakımlarını da üstlendi.

Her yıl olduğu için 30 Eylül ile 2 Ekim arasında sokaklardaki dostlarımızın besleme ve yaşam alanlarını iyileştirmek için Patibüs ile yola çıkıldı. 3 günde toplam 280 km yol yaparak tüm İstanbul'da 25'ten fazla parkı ziyaret edildi. Patibüs yolculuğu boyunca 3 gün boyunca sokaklara yaklaşık 1 ton kuru mama dağıtırken, 1000’e yakın kedi evi ve su kabı yerleştirildi.

Ekim ayı boyunca devam edecek Ev Arkadaşı Aranıyor projesinin amacı ile patili dostlarımız için daha iyi bir dünya için çalışarak onların desteği ve sesi olmak...