Magazin 23.10.2019 00:31 Güncelleme: 22.10.2019 19:35

'Haycan'lardan Analiz'e anlamlı ödül

Hayvanların sevgi ile korunmasını "Onların da Gözyaşları Var" isimli organizasyonla taçlandıran Okan Tok, Akatlar Kültür Merkezi'nde muhteşem bir geceye imza attı.
'Haycan'lardan Analiz'e anlamlı ödül

 Çok sayıda ünlü sanatçının destek verdiği “Onların da Gözyaşları Var” konseri, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken anlamlı bir etkinliğe de ev sahipliği yaptı.

Billur Kalkavan ve Aykut Pala’nın sunumu ile hayvanlar için bir araya gelen sanatçılar arasında Umut Akyürek, Yeliz, Bora Gencer, Zeynep Dizdar, Faruk K, Canan, Ayça ve Cem, Uhde Seçil, Açelya Elmas, Dilek Torgut, Mehmet Öncü, Oktay Ertuğrul, Pınar Soykan  ve Nilay Dorsa vardı.

Konser, Hayvan Hakları Federasyonu Haytap ile ortaklaşa gerçekleştirilirken, geceden elde edilen gelir, büyük yangın geçiren Marmara Adası’na sahipsiz hayvanlar için ameliyathane yapımı için ayrıldı. Geceye hayvanseverlerin önemli bir kısmı destek verirken, konsere katılan sanatçıların tamamının “hayvan”lara destek için sahne alması, gecenin önemli bir ayrıntısı oldu.

Haytap Genel Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat’ın yaptığı kısa konuşma, geceye katılan tüm konuklar tarafından alkış aldı.

Geceye katılarak birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçılara desteklerinden dolayı Okan Tok tarafından ödül verildi. Geceye fotoğrafları ile Nergis Dünya destek verdi.

“Gelin Birlik olalım Onların da gözyaşlarını birlik de sonlandıralım” sloganı ile yola çıkan Okan Tok, bu özel gece için destek verenlere teşekkür etti.

Gecede ödül alanlar arasında başta gazetemizin Yazıişleri Müdürü Mustafa Deniz olmak üzere Haytap Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat, Nazlı Seda, Magazinname’den Kamil Hızer, Evosangels’den Evren Yaşlak ve  Evrim Yaşlak, Klass Magazin, Magazinkolik’ten Nurcan Sabur, Sabit Akkaya, Onur Akay Medya ile Önce Vatan Gazetesi yer aldı.