Magazin 25.02.2020 00:30

''HAYALET''İN HİKAYESİ BÜYÜLEYECEK!

''Bir Daha Yak'' şarkısıyla milyonların kalbine dokunan ve herkesin ezbere bildiği şarkısıyla 100 milyonun üzerinde izlenerek müzik listelerinin en üst basamaklarında yerini alan genç sanatçı ''Sura İskenderli'' yeni şarkı hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğunun haberini paylaştı.
''HAYALET''İN HİKAYESİ BÜYÜLEYECEK!

Uzun süredir kendini stüdyoya kapatan ve titiz bir çalışma içerisinde olan ''Sura İskenderli'' yeni şarkısı ''Hayalet'' ile sevenlerini büyülü bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

''Sura İskenderli''nin kendinizi film tadında, gerçekçi ve eşsiz bir kurgunun içinde hissedeceğiniz klibine; yeni bir izlenme rekoruna doğru koşacak altyapısı ve özgün sözleri eşliğinde ''Hayalet'' şarkısı eşlik edecek.

Hayranları heyecanlandıran ''Sura İskenderli''nin yeni şarkısının sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olması da büyük bir önem taşıyor.
Prodüktörlüğünü LilOGroup'un üstlendiği ''Hayalet'' şarkısının klibini ise Shahriyar Aliyev çekti. Kaybolan zamanın, boşa gitmiş ömrün,
çalınmış gençliğin intikam feryadını anlatan klip 2020 yılına damgasını vuracak.

Bir yandan yeni şarkı ve klip hazırlıklarının son rötuşlarının telaşı içerisinde olan ''Sura İskenderli'' bir yandan da yoğun konser maratonuna devam ediyor.

''Sura İskenderli''nin yeni şarkısı ''Hayalet'' çok yakında Wediacorp Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında!