Türkiye - Gündem 24.04.2018 16:50

Hastalıklarını Unuttular

Pendik Belediyesinin desteğiyle MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen 23 Nisan Şenliği, tedavi gören çocuklara bayram havası yaşattı. Hastanede bu kez hastalık değil, kutlamalar konuşuldu.
Hastalıklarını Unuttular

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan veya ayakta tedavi gören çocuklar, Başhekimlik ve Pendik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğinde Çocuk Bayramı kutlaması yaptı. Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Canayakın  ve MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmail Cinel’le birlikte çok sayıda çocuk ve yakınları katıldı. Animasyonlar, yarışmalar, bayrak ve balon dağıtımları, hediyeler hastanede çocukların yüzünü gülümsetti. 

 Hastanede yatarak tedavi gören çocukların odalarını da ziyaret eden Başkan Yardımcısı Canayakın ve Başhekim Cinel,  hem bayramlarını kutladı hem de hediyelerini dağıttı. Ayrıca kemoterapi odası da bir süreliğine bayram havasına sahne oldu. Hastanede staj yapan öğrencilerden oluşan animasyon ekibi, tek tek çocukları eğlendirmeye çalıştı.  Çocuklar, gündüz kendileriyle ilgilenen öğrencileri bu kez farklı kılıklarda görünce tanımakta zorlandı.