Magazin 17.09.2021 04:40 Güncelleme: 16.09.2021 22:57

Harbiye'de Yıldız Tilbe Gecesi

Bayhan Prodüksiyon'un Temmuz ayından bu yana devam eden "Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi" konserleri geçtiğimiz gece Yıldız Tilbe ile devam etti.
Harbiye'de Yıldız Tilbe Gecesi

Organizasyon kapsamında aynı sezonda 4. kez sahneye çıkan Yıldız Tilbe konserine yine yoğun bir ilgi vardı.

"En güzeli bildiğini okumaktır."

Yıldız Tilbe konserine klasik bir giriş yaparak "Delikanlım" ile başlarken, Harbiye'yi dolduran binlerce İstanbullu'ya 3 saatlik bir müzik ziyafeti çekti.

Kendine has tarzı, kıyafeti, dansları ve performansı ile izlemeye gelenlere yine bir "Yıldız Tilbe" gecesi yaşatan sanatçı, uzun bir süre orkestrasını soluksuz dinledi.

ve arkasından "Bir sürü şey söylemek istersiniz, olmayınca olmaz söyleyemezsiniz, o an bir icat bulmanız gerekir, o da ben de şu anda yok, o yüzden en güzeli bildiğini okumaktır." diyerek şarkılarını alkışlar eşliğinde söylemeye devam etti.

"Cevher şarkı söylerken her seferinde ağlıyorum."

Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Cevher, Irmak Arıcı, Oğulcan Engin, Mustafa Aksakallı'da vardı. Yıldız Tilbe Cevher'i sahnesine davet etti, ikili birlikte de şarkılar söyledi. Tilbe, Cevher'in yorumundan çok etkilendiğini ve her seferinde ağladığını, bu akşam da sahnede kendini tutamadığını dile getirdi.

Yıldız Tilbe, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla 27 Eylül'de bir kez daha Harbiye Açıkhava sahnesinde müzikseverler ile buluşacak.ARSLAN GÜVEN