Magazin 22.09.2022 11:46

HARBİYE'DE SELAMİ ŞAHİN KOROSU YÜKSELECEK!

Son yayınladığı 'Beklenen Sensin' adlı şarkısı ile yıl sonuna kadar tamamlayacağı üçlemenin ilkini sevenleriyle paylaşan ve bu projesi ile büyük beğeni toplayan büyük usta Selami Şahin, 23 Eylül Cuma günü akşamı sahne alacağı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserinin hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.
HARBİYE'DE SELAMİ ŞAHİN KOROSU YÜKSELECEK!

Son yayınladığı ‘Beklenen Sensin’ adlı şarkısı ile yıl sonuna kadar tamamlayacağı üçlemenin ilkini sevenleriyle paylaşan ve bu projesi ile büyük beğeni toplayan büyük usta Selami Şahin, 23 Eylül Cuma günü akşamı sahne alacağı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserinin hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony ile sevenlerine muhteşem bir atmosfer vadeden Selami Şahin, bir önceki gün bu konserinin hazırlıklarını Akasya Zuhal Müzik stüdyolarında tamamladı.

Prova esnasında oldukça keyifli ve neşeli olarak dikkat çeken Selami Şahin’e orkestrası dışında oğlu müzisyen Lider Şahin ve yakın dostları eşlik etti. Konserinde dillerden düşmeyen birçok hiti ile birlikte koro olarak da şarkılarını seslendirecek olan Selami Şahin, sevenlerine başka sürprizler yapacağını da ifade etti.