Magazin 31.07.2021 04:52 Güncelleme: 30.07.2021 20:56

HARBİYE'DE HASAN CAN KAYA FIRTINASI

Güldükçe çoğalıyoruz mottosu ve "Konuşanlar" Talk Show'uyla orantısız mizahı arşa çıkaran Hasan Can Kaya "Konuşanlar All Star" ile harbiye Açıkhava sahnesinde iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşattı.
HARBİYE'DE HASAN CAN KAYA FIRTINASI

Biletleri günler öncesinden tükenen gösterilerde bugüne kadar ki en sevilen Konuşanlar’ın yer aldığı Harbiye Açıkhava sahnesi Konuşanlar All Star’da gelen konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Can Kaya “ 9 ay içerisinde 3 harbiye gösterisi yaptım. İlki Stand-up party’di şimdi Konuşanlar All Star ile 2 gösteri bu bizim için büyük mutluluk. Senelerce bunun için çok çalıştık ve bunun ödülü çok güzel oldu” dedi.  Harbiye Açıkhava sahnesine çıkmak her sanatçı için önemlidir sizin düşünceleriniz nelerdir sorusuna Hasan Can Kaya “ Harbiye Açıkhava sahnesine çıkmak zor değil ama Harbiye’yi dolduracak kadar kişi toplamak zor. Biz çok uzun süredir çalışıyoruz ve hazırız zaten Harbiye Açıkhava sahnesine ve bu kadar Büyüyen bir marka bunu hak ediyordu ” dedi.

Gösteriyi izleyenler arasında Acun Ilıcalı, Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu, Eylül Öztürk, Cedi Osman ve Ebru Şahin, Sertaç Şanlı vardı.