Magazin 01.10.2022 11:22

HARBİYE AÇIKHAVA'DA ALKIŞLAR KAHKAHALARA KARIŞTI

Ünlü komedyen Kaan Sekban önceki gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen üç saatlik gösterisiyle etkinlik alanını dolduran binlerce misafirine unutulmaz bir gece yaşattı.
HARBİYE AÇIKHAVA'DA ALKIŞLAR KAHKAHALARA KARIŞTI

Ünlü komedyen Kaan Sekban önceki gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen üç saatlik gösterisiyle etkinlik alanını dolduran binlerce misafirine unutulmaz bir gece yaşattı. Harbiye'de üst üste dört yıl gösteri yapan tek komedyen olma ünvanını da kazandığı gecede Kaan Sekban'a ünlü müzisyenler eşlik etti. 

Gösteri açılışını “Almost Being InLove” ve “September In the Rain” şarkısı ile yapan Kaan Sekban’a Barış Doğukan Yazıcı şefliğinde Big Band CazOrkestr ası ve Brenda Berin eşlik etti.

2.5 saat arasız olarak gerçekleşen gösteride Kaan Sekban, kendi showunun yanı sıra büyükşehirlerde yaşanan güncel emlak problemlerine de değinerek “Samet Çelikel Alaturka Fasıl Orkestrası” eşliğinde “Kız Sen İstanbul’un En Dışındasın” şarkısı ile  seyircileri kahkahalara boğdu.

180 GÖSTERİ 150.000 SEYİRCİ…

Gece boyunca eşsiz bir stand up  performansı sahneleyen Kaan Sekban’ın son sürprizi ise Suat Suna oldu. İkili “Sensiz Kaldım” şarkısı ile gerçekleştirdikleri düet ile kendilerine telefon ışıkları ile eşlik eden seyirciden bol bol alkış topladı. Genç komedyeni bu özel gecede Özgecan Gürel, Serkan Cayoğlu, Defne Samyeli, Tuğrul Tülek, Burak Altındağ, Ece Dizdar, Nilay Örnek, Levent Gültekin, Dilara Koçak gibi isimler yalnız bırakmadı. Sanatçı bu gösteriyle 180. Gösterisini sahnelemiş ve 150 bin seyirciye ulaşmış oldu. 

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi gösterisi sonrasında Amerika turnesine gidecek Kaan Sekban dönüşü ardından İstanbul ve yurtiçi turne programı ile gösterilerine devam edecek!

CernModern – 7 Ekim 2022

Das Das – 30 Ekim 2022