Magazin 30.09.2022 05:00

HANDE YENER PARAF KURUÇEŞME'Yİ YIKTI GEÇTİ!

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde popun kraliçesi Hande Yener, Kuruçeşme'de büyük bir şova imza attı.
HANDE YENER PARAF KURUÇEŞME'Yİ YIKTI GEÇTİ!

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde popun kraliçesi Hande Yener, Kuruçeşme’de büyük bir şova imza attı. Göz kamaştıran sahne performansının yanı sıra görsel şovları, dans  koreografileri ile müzikseverleri büyüledi.

HANDE YENER SEVENLERİYLE PARAF KURUÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİNDE BULUŞTU

İlginin yoğun olduğu gecede binlerce hayranının karşısına çıkan ünlü sanatçı, en son çıkardığı ‘İyi Ya’ şarkısıyla konserine start verdi. Kuruçeşme’ye özel repertuvar hazırlayan Yener, “22 yıldır beraberiz. Çok heyecanlıyım ve bir tek sizin yanınızda böyle heyecanlanıyorum. İyi ki geldiniz. Teşekkür ederim.” sözleriyle sevenlerini selamladı. Eski ve yeni şarkılarıyla harmanladığı repertuvarıyla hayranlarını mest etti. Hakan Akkaya imzalı iki özel tasarım kostüm giyinen sanatçı, kıyafet seçimi ile yine çok cesurdu. İlk bölümde inci ve değerli taşlarla el işçiliğinde işlenmiş siyah elbisesi ve dev siyah duvağı ile sahneye çıkan Yener, ikinci yarıda giydiği büyük kollu mini beyaz deri elbisesiyle benzersiz ve emsalsiz ikonik tarzını ortaya koydu. Kuruçeşme’de yapılan dev şov için Yener’in sahne tarzının tamamlayıcısı olarak 10 dansçısına Hakan Akkaya tarafından 100 parçadan oluşan 2 ayrı dans kostümü yapıldı. Hande Yener, ünlü modacı Hakan Akkaya’ya “Bu gece beni 40 kişiyle hazırladı. Bu sefer Madonna’dan önce ben giydim. Biliyorsunuz Madonna’yı giydiriyor. Kostümlerimin hepsi çok iyi!” sözleriyle teşekkür etti.

JESTİYLE HAYRANLARININ GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Samimi tavırlarıyla gönülleri fetheden Hande Yener, sahneden hayranlarına seslendi. “22 yıldır beni yalnız bırakmayan hayranlarım burada ve onlara varlıkları için çok teşekkür ediyorum. İki hayranımı buraya davet ediyorum.” diyerek sahneye çağırdı. Hande Yener ‘Armağan’ isimli şarkısını hayranıyla birlikte söyleyerek sahnede dans etti.