Magazin 23.02.2018 08:30 Güncelleme: 22.02.2018 23:29

"Hamam"da Gizli Yaş Günü

Ünlü oyuncu Burak Deniz önceki gece Cağoğlu Tarihi Hamam'da 28.ci yaş günü partisi düzenledi.Ünlü oyuncunun partisine oyuncu arkadaşları akın etti.
"Hamam"da Gizli Yaş Günü

.Gecenin ilerleyen saatlerinde Hamamdan sevgilisi Büşra Develi ile birlikte çıkan Deniz '' Arkadaşlar partim çok güzeldi neden Hamam'da yaptınız demeyin burası Tarihi bir Hamam değişiklik olsun istedim '' diyerek koşar adımlar ile çağırdıkları araçlarına binerek uzaklaştılar.

Doğum günü partisine Rıza Kocaoğlu,Uluç Bayraktar,Hazal Kaya,Ali Atay,Dilan Çiçek Deniz,Furkan Andıç,Ferhan Şensoy gibi daha bir çok ünlü oyuncu katıldı.


HAZAL KAYA ROL ARKADAŞINI YANLIZ BIRAKMADI


Uzun bir süredir Hazal Kaya ile aşk yaşayan oyuncu Ali Atay sevgilisi Kaya ile Hamamdan el ele çıktı.Atay '' Evet arkadaşlar uzun zaman dır yoktum göremiyordunuz ama yakında göreceksiniz çok güzel ve özel bir proje ile geliyorum diyerek Kaya'nın özel şöförlü aracına binerek uzaklaştılar.


KIZLAR ARKADAŞIMIZ


'' Çukur '' dizisinde Alico'yu canlandıran oyuncu Rıza Kocaoğlu ve ünlü yönetmen Uluç Bayraktar partiye iki bayan ile geldiler Mekan çıkışı Kocaoğlu'na efendim iki bayan ile geldiniz koşarak Hamam'a girdiniz sorusuna '' Geldik ama kızlar bizim sadece arkadaşımız yanlış bir şey yazılmasın '' dedi.


ÇOK YORGUNUZ BİZİ MAZUR GÖRÜN


'' Çukur '' dizisinin baş rol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ile yeni aşk'a yelken açan oyuncu Furkan Andıç basın mensuplarının Hamam kapısında beklediğini öğrenince Hamam'ın Kadınlar tarafından olan kapısına Taksi'yi sıfırlattı.Alel acele taksiye binen Andıç ve Deniz takip edildiklerini farkedince Taksiciye bütün Trafik kurallarını işletti.Sollama,Makas atma ,Kırmızı ışıkta geçme ve Aşırı hız gibi kurallar çiğnendi. Moda'da oturan Andıç evlerinin kapısına gelince '' Arkadaşlar biliyorum bu sizin işiniz saygı duyuyorum inanın çok yorgunuz sabah kalkıp setlere gidicez bizi mazur görün soru sormayın '' diyerek evlerine girdiler.