Türkiye - Gündem 08.05.2021 10:20 Güncelleme: 08.05.2021 15:45

Halk pazarları Kovid-19 tedbirlerine uyularak açıldı

Halk pazarları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak açıldı.
Halk pazarları Kovid-19 tedbirlerine uyularak açıldı

Antalya'da halk pazarları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak açıldı. Vatandaşlar pazarların açılmasıyla birlikte alışverişe başladı.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle yaş meyve ve sebze ile fide satışı yapan pazar yerlerinin 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatlerinde açılabileceğinin duyurulmasıyla, Tekirdağ'da semt pazarları kuruldu.

Bilecik'te halk pazarları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak açıldı.

Trakya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde kurulan halk pazarlarında bulaşın önlenmesi için esnaftan kurallara riayet etmesi ve bağırarak satış yapmaması isteniyor. Kırklareli'nde de vatandaşlar ve esnaf, halk pazarlarının açılmasını olumlu karşıladı.

Eskişehir'de halk pazarları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak açıldı. Esnaf, tedbirler kapsamında tezgahlarını 3 metre arayla açtı. Zabıta ve polis ekipleri pazar içerisinde kurallara uyulması konusunda vatandaşları ve satıcıları uyardı.

Edirne'de halk pazarları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak açıldı. Vatandaşlar pazarların açılmasıyla birlikte alışverişe başladı.