Magazin 09.12.2019 20:31

HALİL ATA BIÇAKÇI'DAN MEVLANA HAFTASI'NA ÖZEL MESAJ

YouTube'da 60 bini aşkın takipçisine sunduğu pek çok kişisel gelişim videolarıyla, katılımcıların hayatlarına yeni bir bakış açısı getiren, Türkiye'de ve Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde verdiği seminer ve eğitimlerle kişilerin yaşamlarını iyileştirici iddialı çalışmaları ile fark yaratan, Kişisel Gelişim Uzmanı Halil Ata Bıçakçı, yaşam felsefesini önemli ölçüde etkileyen büyük Türk düşünürü Mevlana Celaleddin Rumi'nin 746. Vuslat Yıldönümüne özel mesajını takipçileriyle paylaştı.
HALİL ATA BIÇAKÇI'DAN MEVLANA HAFTASI'NA ÖZEL MESAJ

Kişisel gelişim, NLP, kuantum, hipnoz ve yaşam koçluğu alanında uzman olan Halil Ata Bıçakçı, 7-17 Aralık tarihleri arasında kutlanan Mevlana Haftası’na özel olarak anlamlı bir mesaj verdi. Canlı yayınladığı videolarıyla adeta rehber niteliğinde çalışmalar sunan Halil Ata Bıçakçı, Türk mutasavvıfı ve düşünürü Mevlana’yı, kendi sözleriyle anarak; “Güneş nasıl her şeyin üzerinde durup aydınlatmada ayrım yapmaya tenezzül etmez ise, Mevlana gibi aydınlığa ererek yücelmiş ruhlar da, zamanın üzerinde durup her şeyi sevgiyle kucaklamakta ayrım yapmaya tenezzül etmez” dedi.

Kişisel gelişim alanında bini aşkın seminer vererek Türkiye’yi hipnoz ile tanıştıran Halil Ata Bıçakçı, eğitimini Selçuk Üniversitesi’nde tamamladığını ve Mevlana’nın hayatının uzun bir süresinin Konya’da geçtiğini  belirtirken, ulu şehir Konya’nın, yaşamında farklı bir yeri ve anlamı olduğunu söyledi. Bilişsel davranış uzmanı Bıçakçı, önümüzdeki günlerde, seminer ve eğitimler için Konya'yı da programına dahil edeceğini sözlerine ekledi.