Magazin Kaynak: SEMA SEZEN 10.09.2024 09:43

Haldun Dormen'in gençlik sırları

Murat Evgin'in, çok yakın dostları ya da akrabaları konuk aldığı, Sarıyer Kola'nın sponsorluğunda, kendi kanalında yayınlanan "Murat'la Çok Yakın" isimli YouTube programının ilk konuğu; Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen ve 1991 yılından beri birlikte çalıştığı Şebnem Özinal oldu. Evgin programında her hafta birbirinden ünlü dostlarını ağırlayacak.
Haldun Dormen'in gençlik sırları

Haldun Dormen ve Şebnem Özinal, konuk oldukları Murat Evgin'in YouTube programı Murat’la Çok Yakın” da samimi açıklamalarda bulundular.

 

Başarısızlığımı Seve Seve Anlatırım 

Murat Evgin’in; “Türkiye’de insanlar bir projede başarısız olduklarında o projeden hiç bahsetmezler, başarısızlığı kabul etmezler. Yıllar önce sizinle bir televizyon programına katılmıştım bir projede battık diğer projede çıktık diye anlatmıştınız. Bu özelliğiniz beni çok etkilemişti” sözleri üzerine Dormen; “Başarısızlığını söylemezsen, başarını nasıl anlatacaksın? Ben başarısızlıklarımı her zaman seve seve anlattım” dedi. 

 

Şebnem Özinal’dan Haldun Dormen’in Gençlik Sırları 

Murat Evgin’in; “Haldun Ağabey, biz bu yaşta bazen dışarı bile çıkmaya üşeniyoruz. Sizin bu enerjinizin sırrı nedir?” diye sorması üzerine Dormen; “Alın size de biraz enerji vereyim” diyerek, güldürdü. Yakın dostu Şebnem Özinal; “Ben şahit olduğumu söyleyeyim ‘ölçü’! Haldun Ağabey, her şeyi o kadar ölçülü yapar ki hiçbir şeyin fazlasını ve azını yapmaz” dedi. Bunun üzerine Dormen; “Evet, sahnede de yaşantımda da ‘doz’ benim için çok önemli” dedi.