Vakıf Katılım web
Magazin 28.05.2020 03:00

''HADİSE''NİN TAKIMINDAKİ ''MELİH ONUR''DAN İLK SİNGLE

''O Ses Türkiye''de başlayan müzikal yolculuğuna profesyonel olarak merhaba diyen ''Melih Onur''; dijital platformlarda yayınlamış olduğu özgün projeleriyle dikkat çeken ''Köksal Ekinci'' eşliğinde ''Yok'' adlı düetini müzikseverlerle buluşturdu.
''HADİSE''NİN TAKIMINDAKİ ''MELİH ONUR''DAN İLK SİNGLE

Sözü ve müziği ''Köksal Ekinci''ye ait olan ''Yok'' şarkısı; basit öz hali aşk'ın içimizde hem yanan hem de yakan bir güneş olduğunu hissettirerek kalplere dokunacak. Astro-müzik kavramını sektöre tanıtan ''Köksal Ekinci'' genç müzisyenin projesinin prodüktörlüğünü de üstlenerek tüm süreçte desteğini esirgemedi.

''O Ses Türkiye''de gösterdiği üstün performansıyla ve özgün sesiyle Hadise’nin dönmesini sağlayan ''Melih Onur'', sahnede ayakta alkışlanarak büyük beğeni toplamıştı.

''Melih Onur'' ilk projesiyle ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade etti;

''Müzik; anne karnında başlayan, aile ve yakın çevre ekseninde ilerleyen bir serüvenken 2012’de ''O Ses Türkiye''ye katılmam sonrası farklı bir noktaya taşınmış oldu. Yarışma sürecim çok uzun sürmese de ilk ve ikinci performansımla bir çok insana ulaşabilme fırsatı yakaladım. Müzikal olarak yolculuğum ve serüvenim bitmemiş olsa gerek aradan geçen 8 yıl sonrasında çok özel bir hikayeye sahip olan ''Köksal Ekinci'' bestesi “Yok” ile karşınıza çıkıyorum, umarım çok beğenir kaplerinizde hissedersiniz.''

''MELİH ONUR'' İLK KLİBİNİ KENDİ ÇEKTİ!

Güzel Sanatlar Fakültesi / Sinema ve Televizyon mezunu olan ''Melih Onur'' yeni şarkısının klibini de kendisi çekti. Pandemi sürecinde Ankara'da çekilen klibin görüntü yönetmenliğini de Berfu Ceren Ekinci üstlendi.
Klibinin de şarkı sözleri kadar doğal olmasını hayal eden ''Melih Onur'' samimi olma arzusunu en ince ayrıntısına kadar görüntülere yansıttı. Klibin görüntü kalitesi ve kurgusu işin uzmanları tarafından tam not aldı.

Köksal Ekinci feat. Melih Onur ''Yok'' isimli düet Ante İletişim etiketiyle tüm müzik platformlarında, klibi ise Melih Onur youtube kanalında yayında!