Magazin 19.03.2018 08:00 Güncelleme: 18.03.2018 23:01

Hadise'den Bostancı Çıkarması

Hadise, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde unutulmaz bir konsere imza attı.
Hadise'den Bostancı Çıkarması

En son 2011 yılında Bostancı'da konser verdiğini dile getiren Hadise, konseri için 3 ay boyunca hazırlandı. Birbirinden güzel şarkıları ile özel bir repertuvar oluşturan Hadise aynı zamanda iddialı dans koreografileri ile de konsere gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. Hadise alışılmışın dışında sahneye seyircilerin girdiği kapıdan girerek çıktı.


Beni hiçbir şey korkutamaz


Hadise'nin “Sıfır Tolerans” şarkısının klibi müstehcen bulunduğu gerekçesi RTÜK'ten ceza almıştı. Hadise, yeni klibinde montla kamera karşısına geçince cezalardan korktuğu yorumları yapılmıştı. Sahne öncesi habercilerin sorularını yanıtlayan Hadise, "Tam istediğim gibi bir klip çektim. Beni hiç bir şey korkutmaz. O klibin öyle olmasını istedim. Korktum aa bu sefer mont giyeyim demedim. Metroda çektiğimiz için dans istemedim. Salaş değişik sıra dışı bir şey yapmak istedim. İstediğimi yaparım, ben özgür bir sanatçıyım. RTÜRK ceza verecekse de verir" diyerek sitem etti.


Kadın erkek ayrımı yapılıyor


Cezalar konusunda ayrım yapıldığını dile getiren şarkıcı, "Bence kadınlar bu konuda daha çok eziliyor. Erkek sanatçıların öpüşmeli, sevişmeli sahaneleri daha çok var. Bir kadının dansı, vücudu, saçı makyajı çok konuşuluyor. Bu konuda kadın erkek ayrımı yapılıyor. Ben bu konuda hiç susmayacağım" dedi. Hadise kadınları yücelten şarkılar yapmaya çalışıyorum diyerek şu sözleri söyledi. "Benim sokakta elimi tutup teşekkür eden kadınlar oldu. Ben de onlara teşekkür ederim. Kadının sesi olmaya devam edeceğim. Çalıştığım bestecilere de kadını yücelten sözler olsun diyorum"


Kim giydi diye ben giyemeyecek miyim?


Yeni klibinde giydiği mont Kim Kardashian'ın montuna benzetildiği için gelen eleştiriler hakkında konuşan Hadise, "Benzetilmedi, kıyafet aynı. Kim giydi diye ben giyemeyecek miyim? Yapacak bir şey yok. Kocasının tasarımı. Ben de kocasının tasarımlarını çok beğeniyorum" diye konuştu.