Vakıf Katılım web
Magazin 15.02.2018 08:30 Güncelleme: 15.02.2018 15:06

Hadi Be Oğlum Filmine Görkemli Gala

3 kuşak baba-oğul hikayesini özgün bir senaryoyla beyazperdeye taşıyan Hadi Be Oğlum filminin galası Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşti.
Hadi Be Oğlum Filmine Görkemli Gala

Sanat ve iş dünyasından pek çok konuğun davetli olduğu gecenin kırmızı halı töreninde yıldızlar geçidi yaşandı. Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve Alihan Türkdemir’in başrollerini paylaştığı Hadi Be Oğlum’un galasına ünlüler akın etti. Gala davetlileri arasında; Başak Dizer Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, Burcu Kara, Burak Deniz, Tolga Çevik, Ece Uslu, Barış Falay, Rıza Kocaoğlu, Deniz Marşan, Önder Öztarhan, İlker Ayrık ve Sanem Ayrık, Şahika Ercümen, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, Çağatay Ulusoy, Zeynep Beşerler ve Emir İçgören, Beyza Şekerci ve Engin Hepileri, Burak Hakkı ve Hara Pappa, Esra Erol, Fulya Zenginer, Akasya Asıltürkmen ve Serdar Özerman, Alper Saldıran ve Furkan Palalı gibi isimler yer aldı.

Filmin galasında; 25 Film ortakları Fırat Parlak, Koray Şahin Fox Networks Group Genel Müdürü Cen Soner ve Fox Networks Group SVP ve COO’su Mehmet İçağasıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Alihan Türkdemir, Yücel Erten ve filmin yönetmeni Bora Egemen kırmızı halıda kameraların karşısına birlikte çıktı.

Reyting kaygısı yok

Gala gösteriminde kırmızı halıya oyuncular, minik oyuncu Alihan’ın boyu yetmeyince yardıma koştular. Röportaj yapıldığı sırada Alihan’ı mikrofonlara kaldıran Ferudun Düzağaç ve Kıvant Tatlıtuğ, “Aslan parçamız gözükmüyor” diyerek keyifli görüntülerin çıkmasına neden oldu. Saha sonra sözü alan Tatlıtuğ, “ Bu proje dokuz haftada hayata geçti. Taktir izleyicinin. Bir babanın koşulsuz şartsız oğluna olan sevgisini izleyeceğiz” dedi. Uzun süre sektöre ara verdiğini de söyleyen Tatlıtuğ, “Diziden sonra biraz ara verdik bu süreç iyi geçti artık kendimi daha çok beyaz perdede görmek istiyorum. ‘Kelebeğin Rüyası’nda sonra ara vermiş olsam da bu proje benim içime çok sindi. Benim gişe yada reyting endişem yok. Bu gün sinema, yarın dizi benim için esas olan benim ruhuma işlemesi güzel bir iş. Akıllarda kalan bir proje” dedi.
Kıvanç Tatlıtuğ, “Sıcak ve sevgi dolu bir film çekmeye çalıştık. Emeği geçen bütün oyuncularımıza, yönetmenimize ve yapımcılarımıza teşekkür ederiz. İzleyicilerimizin yorumlarını elbette merak ediyoruz. Sıcak ve samimi bir öyküyü en iyi şekilde yansıtmaya çalıştık. Sinema benim için farklı bir alan ve ben de burada bir iz bırakmak istiyorum. Umarım sinema adına iz bırakacak bir yapım olur” diyerek sözlerini noktaladı.

Filmin başrol oyuncularından Büşra Develi gecede şıklığı ile dikkat çekti. Hadi Be Oğlum’da Leyla karakterine hayat veren Develi, “Çok heyecanlıyım, seyircilerin tepkisini çok merak ediyorum. Hüzünlü olduğu kadar neşeli de bir film oldu” dedi. Sırt dekolteli elbise giyen Develi fotoğraf vermemek için röportajın ardından hızla uzaklaştı.

Tatlıtuğ'a babalık yakıştı

Filmin çocuk oyuncusu Alihan Türkdemir galanın da yıldızı oldu. Minik oyuncu sıcak tavırları ve sempatik davranışlarıyla herkesin ilgi odağı oldu. Türkdemir, “Çok keyifle ve hissederek bir film çektik. Sette bana yardımcı olan bütün ekibe çok teşekkür ediyorum. Umarım seyirciler de bizim kadar keyifle filmimizi izler. Seyirciler ne diyecek diye merak ediyorum” dedi. Muhabirlerin Tatlıtuğ'a bablık yakıştı mı? sorusuna Türkdemir, Kıvanç Tatlıtuğ'a babalığın çok yakıştığını da dile getirdi.

Filmde müzisyen kimliğiyle yer alan Feridun Düzağaç, “İçinde olmaktan onur duyduğum sevgi ve güzellikle çevrili bir film oldu. Milenyum çağında en büyük sorunu iletişim sorunu. Bunu sonuna kadar işleyen son derece zarif bir film. Umarım yüreklere dokunacak bir film olacaktır” diyerek duygularını aktardı.

Mesut'tan süpriz bekliyor

Mesut Özil ile yaşadığı aşkla gündemde olan Amine Gülşe’de gala gecesine katılan isim oldu. Sevgilisi Özil’in İngiltire’ye gitmesinin ilişkilerine sorun olmadığını söyleyen Gülşe, “Buralarda olmasını çok istedim benim işim burada onun ki orda ama birbirimizi ihmal etmiyoruz” dedi. 14 Şubat’ta Antalya’da olacağını söyledi.Özil’de de bir sürpriz beklediğini söyleyen Gülşe, “Hediyesini aldım Antalya’dan göndereceğim” dedi. Projelerinde öpüşme krizi yaşadığı haberleri sorulan güzel oyuncu, “Ben öpüşme sahnelerini sevmiyorum ama işimiz gereği senaryo gelince yapmak zorunda oluyoruz. Mesut bana anlayış gösteriyor” diye yanıtladı.

 

Kavga haberleri yalan

Sevgilisi Büşra Develi’yi gala gecesinde yalnız bırakmayan Burak Deniz, son çıkan haberleri değerlendirdi. “Kavga ettik ve barışarak öpüştük haberleri çıktı. Öyle gergin bir durum olmadı. Sadece sohbet ediyorduk ve sonu güzel bir sohbetti. Aslında çıkan habelerin bir kısmı doğru o da sonu” diyerek esprili bir açıklama yaptı. Yakın zamanda Büşra Develi ile film de yaptıklarını söyleyen Deniz, “Mart ayında gösterime girecek aynı projede olmamız da süper” açıklaması yaptı.

Beğenilmesini sevdim

Gala gecesine katılan bir diğer isim de Furkan Palalı oldu. Yeni imajı ile dikkat çeken Palalı, “Sakalı proje için uzattım. Önemli olan seyircinin beğenmesi. Ben sevdim” dedi.

 Bu sefer ağlatacaklar

Eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u yalnız bırakmayan Başak Dizer gala gecesine Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ile geldi. Sözü ilk alan Başak Dizer, “Bu sefer bizi ağlatacaklar, merak ediyoruz biz ham halini gördük” dedi. Meslektaşı Kıvant Tatlıtuğ’a başarılar dileyen Kıvanç Kasabalı da “Gişesi bol olur inşallah” diyerek salona girdi.

Sonuçta eğlence için yapılıyor

Başarılı komedyen Tolga Çevik’te galaya gelen isimler arasında yerini aldı. Kırmızı halıda esprili halleriyle herkesi güldüren Çevik, “Kıvanç’ı şimdiden tebrik ediyorum ben ham halini gördüm ve çok beğendim” dedi. Filme gelen herkesin ağlayacağız yorumuna karşı, “Film sonuçta eğlence için yapılıyor. Dramı komedisi aksiyonu önemli değil. Burada iki saat dinlenmeye geliyoruz” diyerek Türk sineması hakkında değerlendirme yaptı.

Aşk yaşarken çocuklaşıyorum


Gala gecesine tek başına gelen güzel oyuncu, "Filmin kadrosundan ve fragmanından ne kadar güzel olduğu belli oluyor. İzlemeden daha güzel bir film olmuş diyebilirim. İnşallah beni yanıltmaz" dedi. Galaya tek başına gelmesi dikkat çeken Zenginer, Küntay Evren'le ilgili sorulara kaçamak cevaplar verdi. Fulya Zenginer, ilişkiniz sorulunca utanıyor musunuz? sorusuna, "Utanmak değilde, aşk yaşarken biraz çocuklaşıyorum. İlişkim hakkında konuşmak tuhaf geliyor, alışamadım" diye konuştu.

Vakti gelince baba olurum

 Yeni dizisinin frakmanı yayınlandıktan sonra tüm gözlerin üzerine çevrildiği Kenan İmirzalıoğlu galaya gelen isimlerden oldu. Eşi Sinem Kobal ile birlikte gelen İmirzalıoğlı söze Afrin harekatına değinerek başladı. “Sizlerle epeydir karşılaşmıyoruz. Şu anda cephede savaşan tüm kahraman askerlerimize selam olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi. Film hakkında da konuşan İmirzalıoğlu, “Umarım iyi bir film olmuştur” dedi. Gelen bir sorunun ardından “Kıvanç beni Mehmet Bir Cihan Fatihi’ne başladığımızda aradı. Biz her zaman konuşuyoruz zaten” yanıtını verdi. Verdiği kilolarla da dikkat çeken oyuncu, “Ata binmek kilo verdiriyor. Zor değil, keyifli geçiyor. Çok çalıştık emeğinin karşılığını almak istiyoruz” dedi. Son günlerde çok konuşulan Tarkan’ın baba olacağı haberleri için de konuşan çift, “Vakti gelince bizde de olur. Tarkan’ın bebeği vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.

Gala günü ilk adımı attı

Gala gecesine gelen filmin yapımcısı Fırak Doğu Parlak da kırmızı halıda eşi Burcu Kara ile poz verdi. “Çok güzel bir film yaptık, emek harcadık inşallah iyi olacak” dedi. Film süresi boyunca sete gittiğini söyelyen Burcu Kara, “Ben sürekli sete gittim. Manevi destek oldum, ben ekipten daha heyecanlıyım. Filmde hayatımızdan parçalar var. Ağlatacaklar diye bir şey değil hayatın kesitleri” dedi. Yeni anne olan Kara, oğlu Ali’nin de ilk adımını attığını müjdeledi. Gala günü ilk adımını attı bizim uğurumuz oldu” diyen Kara, “Çocuğun olunca her şey farklı oluyor. Eskiden sadece kendinden sorumluydum şimdi artık o var” dedi.