Ekonomi 21.06.2022 07:08

Güral Porselen'den yat ve tekne tutkunları için

Yaz boyu maviliklere açılan yat ve tekne tutkunlarına özel çevre dostu koleksiyonlar tasarlayan Güral Porselen, fark yaratmaya devam ediyor.
Güral Porselen'den yat ve tekne tutkunları için

Tatil temasıyla marin tarzının birleştiği sofralara güzellik katan ürün serileri, üretimdeki yöntemlerle hem çevreye zarar vermiyor hem de insan sağlığını öne alıyor. Teknolojik teknikler kullanarak üretilen Tenedos Koleksiyonu, yat ve teknelerin konforuna yakışır görünümü yanında ömür boyu desen garantisi de sunuyor.

Yat ve tekne tatili denildiğinde akla ilk gelen engin bir deniz, sonsuzluk hissi ve konforlu bir ortam oluyor. Lüks anlayışının en çok hissedildiği yat ve tekne ortamlarında şıklık kadar denize ve doğaya herhangi bir zarar vermemek de sorumlu tatil anlayışının başında geliyor. Çevreci ve ekolojik ürünler üreten Güral Porselen, yazı yat ve teknelerinde geçirecek olanlar için de özel ürün serileri tasarlıyor. Bu tasarımlarda vurgulanan yeşil ve krem tonları dinginliği çağrıştırırken, sağlık ve hijyen demek olan porselen, üretiminde kullanılan sürdürülebilir malzemeler sayesinde doğa için de çevreci bir adım atılmış olunuyor.

Doğa Dostu, Göz Alıcı ve Ergonomik

Güral Porselen’in Tenedos koleksiyonlarında tercih edilen balık deseni ile yeşil, turkuaz ve krem tonlar yat ve tekne dekorasyonuyla da oldukça uyumlu. Tek parça halinde, ihtiyaç duyulduğu sayıda alınabilen ve kombinlenebilen Digibone serisi içindeki Tenedos Koleksiyonu ürünleri, sadece doğal kaynaklı hammaddelerden üretiliyor, bu yönüyle tamamen çevre dostu. Tüm bone porselen ürünlerinin öne çıkan krem rengi ise kullanılan doğal hammaddeden geliyor. Teknolojik ve yenilikçi sitemlerle üretilen Digibone koleksiyonları, ömür boyu desen garantili olup; bulaşık makinesi ve mikrodalga fırında kullanılabiliyor.

Tekne ve yat tatillerinde sağlıklı, sürdürülebilir ve göz alıcı sofralar kurmak için Güral Porselen Tenedos Koleksiyonu ürünlerine size en yakın mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.