Magazin 17.07.2018 02:00 Güncelleme: 16.07.2018 17:00

Güney Kore Onu Konuşuyor

Türkiye'nin Oscar aday adayı "Ayla"nın Güney Kore'de vizyona girmesiyle filmin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu ülkede bir anda popüler oldu. Filmin galasında büyük ilgi gören oyuncu, sosyal medyada da Korelilerin yakın takibinde.
Güney Kore Onu Konuşuyor

1950’lerde Kore Savaşı’na katılan ve savaş alanında bulduğu küçük kızı sahiplenen Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin gerçek hikayesini anlatan “Ayla”, öyküsünün doğduğu topraklarda; Güney Kore’de vizyona girdi. Film için Kore’de gala düzenlendi, Astsubay Süleyman’ı canlandıran başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu geceye yönetmen Can Ulkay’la birlikte katıldı. Galada Güney Kore basınının ilgi odağı olan İsmail Hacıoğlu, Türkiye’ye dönerken havalimanında da yoğun ilgiyle karşılaştı.

KORELİ TAKİPÇİLERİNİN SAYISINDA PATLAMA VAR

Sosyal medya hesaplarında da Koreli takipçilerinin sayısı bir anda artan İsmail Hacıoğlu, bu ilgiden memnun: “Ayla Filmine Kore'de basının ilgisi de çok büyük. Filmimizle ilgili haberler, Kore’de en çok izlenen haberler listesinde üst sıralarda. Ülkede Google’dan daha çok kullanılan arama motorunda da en çok aranan kelime ‘Ayla’ olmuş. Bu filmde yer aldığım için kendimi zaten çok şanslı hissediyordum, böyle güzel haberler geldikçe çok daha mutlu oluyorum.”