Magazin 03.08.2020 03:00 Güncelleme: 02.08.2020 20:30

Gündeş'in bayram sahnesi...

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş arife akşamı verdiği Bodrum konseri sonrası, bayramın ilk iki gecesi Sueno Hotels sahnelerindeydi...
Gündeş'in bayram sahnesi...

Sosyal mesafe ve maske kurallarının özellikle gözetildiği iki konserde Gündeş’i bin 600 kişi izledi. Güzel yorumcu, anlık olsa dahi, maskelerini çenelerine indiren izleyicilerini tek tek uyardı; “Maskesiz eğlenceye karşıyız!”

Zuhair Murad imzalı mavi elbisesiyle sahneye çıkan Gündeş, kendi şarkılarının yanı sıra klasikleşmiş Türk Sanat Müziği eserleri, arabesk ve halk müziği eserlerinden oluşan repertuvarıyla kendisini izlemeye gelenlere kelimenin tam anlamıyla bir müzik ziyafeti sundu.

“HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN”

Sahneye çıktıktan kısa bir süre sonra sevenlerine “Hoşgeldiniz” diyen Gündeş şöyle konuştu; “Varlığınız ve burada olmanız çok kıymetli. Bizler sanat için, sanatı da mutluluğunuza vesile kılmak için buradayız. Sıkıntılı zamanlarımız olabilir, olacaktır da ama biz içimizde hep bir bayram coşkusu taşıyabilelim... Önce sağlık, sonra mutluluğunuz daim olsun. Bayramınız kutlu, her günümüz bayram olsun.”