Magazin 16.04.2018 08:00 Güncelleme: 15.04.2018 21:55

Gülben Ergen'den Aşk İtirafı

Gülben Ergen, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Sahnede giydiği Sagaza imzalı kıyafetleriyle dikkat çeken Ergen, performansıyla tam not aldı.
Gülben Ergen'den Aşk İtirafı

Konserine yıllar önce merhum sanatçı Tuncel Kurtiz’in okuduğu 'Tut Yüreğimden Ustam’ şiirini okuyarak çıkan Gülben Ergen, söylediği duygusal satırlarla büyük alkış aldı. Sahnesine Mazhar Alanson’un ‘Yandım Yandım’ ve Mümin Sarıkaya’ın ‘Ben Yoruldum Hayat’ şarkılarıyla devam eden Gülben Ergen’e, Taşkın Sabah ve orkestrası eşlik etti.

Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran hayranlarıyla tek bir ağızdan dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendiren Gülben Ergen’in ‘Şarkılarla Sohbet’ adını taşıyan konseri duygusal anlara sahne oldu. Seyircilerin arasında annesi Gülser Bayar, üç oğlu Atlas, Güney ve Ares Erdoğan'ın da yer aldığı konserinde Gülben Ergen bir ara seyirciler arasına inerek hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Gecenin en dikkat çeken olayıysa, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülben Ergen'den gelen yeni aşk itirafıydı. 2016 yılının son ayında eski eşi Erhan Çelik'ten boşanan Gülben Ergen'in yaklaşık iki yıl aradan sonra kalbinin kapılarını prodüktör Burak Törer'e açtığı iddia edilmişti. Ergen, muhabirlerin "Çıkan haberler var Burak Bey'le ilgili. Hatta kendisi 'Gülben Hanım'a sorun, ben cevap veremem. O sanatçı' dedi. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna gülümseyerek ve neşeli bir tavırla "Ne haberleri? Öyle mi? Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum" şeklinde cevap verdi.