Magazin 19.04.2021 04:16

GÖZDE  NUR ALTINTAŞ DA KADROYA KATILDI

Yapımcı Serdal Kara'nın dijital bir platform için çekimlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği 'Model' dizi filmimin  kadrosuna Gözde Nur Altıntaş'ı  transfer etti.
GÖZDE  NUR ALTINTAŞ DA KADROYA KATILDI

Mehmet Çepiç, Asuman Dabak, Ali Erkazan, Füsun Demirel, Erol Yavan rol aldığı dizinin çekimleri bir süre önce Beykoz’da başlamıştı…

Türkiye’de adını bir anda duyuran bir mankenin, nasıl bir yol izlediğini ve bu zor yolculukta başına nelerin gediğini ve şöhret basamaklarını çıkmak için neler ile karşılaştığını anlatan dizi çok ses getirecek.

23 yaşındaki  güzel  model mesleğinin  konu edildiği  dizi de  yer almasını  şu  sözler  ile ifade etti. " Uzun zaman eğitimini aldığım ve podyumlarda  icra ettiğim  mesleğimi  'Model' dizi kadrosunda dahil olarak kendi  hayatımı  oynayacağım  için  çok  mutlu  ve heyecanlıyım" dedi.

‘Kara Film’ etiketiyle yakın zamanda izleyicisiyle buluşmak için gün sayan 'Model' dizisinin çekimleri tüm  hız  devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunu dönemin eski ünlü top model ve mankenleri, şimdilerin ünlü tiyatro ve sinema oyuncuları oluşturuyor.