Magazin 20.03.2023 04:04

Görkemli Davet

Ünlü oyuncu İlayda Alişan ile Cemal Can Canseven'in yüzü oldukları spor markası ERKE'nin lansmanı Emaar Sky View'de gerçekleşti.  
Görkemli Davet

200 mt yükseklikteki seyir terasında yapılan görkemli davete  aralarında  Burak Yörük - Tuana Yılmaz, Beril Pozam, Erkan Avcı, Erdem Şanlı, Gizem Güven, Sitare Akbaş, Atakan Işıktutan, Aycan Yanaç, Danla Bilic, Ala Tokel, Beliz Acıpayamoğlu, Sadaf Taherian ve Akasya Aslı Türkmen ve 

Görkem Sevindik - Kübra Siyahdemir gibi tanınmış isimler katıldı.. Gecede ünlü Dj Mert Aydın’da performans sergiledi.

 Birlikte Yer Almaktan Mutlu Olduk!

Ev sahipleri İlayda Alişan ile Cemal Can Seven gecede basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.  Heyacanlı olduklarını görülen ikili, ‘Ülkemize yeni giren bir markanın yüzü olmak çok heyacanlı ve gurur verici bir duygu… Birlikte yer almaktan çok mutlu olduk ”  ifadelerini kullandılar. Spor ile aralarının nasıl olduğu sorulan ikiliden  İlayda Alişan, “Zaten gündelik hayatta rahat spor kıyafetleri giyinmeyi seviyorum ve tercih ediyorum.  Ayrıca özel olarak spor kıyafetleri dolaplarım var” dedi. Cemal Can Canseven ise “Biliyorsunuz benimde spor ile aram çok iyidir “ ifadelerini kullandı. 

 Nazar Değmesin!

Davete katılanlar arasında İrem Derici ile aşk yaşamaya başlayan milli sporcu Atakan Işıktutan’da vardı. Geceye yalnız katılan Işıktutan” Spor benim hayatımın kendi” dedi. İrem Derici ile aşk hayatından bahseden Işıktutan, “Herşey güzel gidiyor. Nazara inandığım için bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Bu zor günlerde birbirimize tutanarak hayata bağlandık” ifadelerini kullandı. 

Tanışma hikayelerini de anlatan Işıktutan, “ İlk olarak sosyal medyadan İrem bana mesaj attı.  Sonrasında ise  ben İrem’in bir spor videosuna yorum yazdım ve  konuşmanın öyle başladı”  itirafında bulundu. 

İlişkim çok güzel gidiyor’

Davete Yalı Çapkını’ dizisinin yıldızlarından Beril Pozam’da katıldı. Güzel oyuncu, yakın arkadaşı İlayda Alişan’a destek için geldiğini kendisinin de bir kozmetik markasının marka yüzü olduğundan söyledi. ‘Yalı Çapkını’  dizisinin başarısından bahseden Pozam, “ Herşey başladığı çok iyi gidiyor. Aman nazar değmesin. Çok güzel bir sinerjimiz var” dedi. Pozam meslektaşı Erdem Kaynarca ile gözlerden uzak sürdürdüğü ilişkisi hakkında ise  “ Bizi bilen biliyor çok güzel gidiyor “ dedi. 

 Boşandım Daha Mutluyum! 

 Davete “Sihirli Annem” dizisiyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Gizem Güven’de  katıldı. Yakın arkadaşı  İlayda Alişan’ı yalnız bırakmadığını belirten Güven, “Sporla aram iyi değil ama hayatıma dahil etmeye çalışıyorum. Spor ayakkabılara karşı zaafım var. Bu aralar sosyal medya içerik üretiyorum” dedi. Futbolcu eşi Caner Turp bir yıllık evliliğini geçen aylarda sonlandıran  Güven, “ Daha mutluyum şuan. Daha doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Tekrar biraraya gelmeyi düşünmüyorum” dedi. 

 Sitare Akbaş Çok Korktum!

Lansmana katılan Sitare Akbaş güzelliği ile dikkat çekerken davetin olduğu Üsküdar’daki Gökdelen’in 48 katına çıkarken, “Çok  korttum birazcık asansör föbim var çünkü. Sporla aram iyi herhün antreman yapmaya çalışıyorum” dedi. 

Herkesin Kendi Hayatı!

Davette performans sergileyen ünlü Dj Mert Aydın eski eşi Merve Boluğur’ka ilgili ‘Yeniden bir araya gelir misiniz?  sorusu karşısında “Ben işimle alakalıyım, herkesin kendi hayat artık diyerek” son noktayı koydu.