Magazin 22.09.2021 04:16

GÖKHAN TÜRKMEN Kapadokya'da çektiği klibiyle 6 günde en çok paylaşılan sosyal medya videolarından oldu

Gökhan Türkmen, Kapadokya Ortahisar'da çekimleri Murat Joker tarafından yapılan klipte, şehrin atmosferi ve dağlık yapısının özellikleri sayesinde uzay temalı fütüristik görsel dijital efektler kullanıldı.
GÖKHAN TÜRKMEN Kapadokya'da çektiği klibiyle 6 günde en çok paylaşılan sosyal medya videolarından oldu

Listelere zirveden giren disco funk şarkılarıyla, bu zorlu zamanda ritmi ve özgürlüğü “7” albümü ile hatırlatmayı amaçlayançıkış şarkısı “Şerefine”nin yakaladığı başarının ardından rock n’ roll tadında disco bir parça olan “Heyecan”a Kapadokya’da fütüristik efektlerle klip çekti.  Şarkının bilim kurgu tadında fantastik öğeler içeren video klibi kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılan şarkılardan olurken, dijital dünyanın en çok tıklanan şarkıları arasına girmeyi başardı.

Sözleri Mert Carim’e, müziği Gökhan Türkmen’e ait olan şarkının düzenlemesi Genco Arı tarafından yapıldı. Klipte, şehirden uzaklaşmak isteyen bir adamın hikayesi anlatıyor.

Kapadokya Ortahisar’da çekimleri Murat Joker tarafından yapılan klipte, şehrin atmosferi ve dağlık yapısının özellikleri sayesinde uzay temalı fütüristik görsel dijital efektler kullanıldı. Klipte, hayatında her şeyin bittiğini düşünen bir adamın mutluluk ve pozitif enerjiyi yakalamayı amaçladığı anlatılıyor. Yaşamımızdaki güzel şeylerin aslında kendi halinde de akabildiğini, çok istek ve arzulara kapıldığımızda ise hayattaki güzellikleri kaçırabildiğimizi anlatan şarkı, temasıyla kliple bütünleşiyor.