Magazin 12.05.2021 04:06

GÖKÇE, yeni şarkısı Kader Utansın ile Apple ve Spotify gibi dijital dükkanlarda büyük ilgi gördü

Dünyayı saran Pandemi döneminde sürekli üreten Gökçe'nin, iki ay önce yayımladığı 'Eyvallah'ın ardından yeni teklisi 'Kader Utansın' Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.
GÖKÇE, yeni şarkısı Kader Utansın ile Apple ve Spotify gibi dijital dükkanlarda büyük ilgi gördü

Hissettiklerini naif ve samimi bir şekilde kimseye negatif duygular yüklemeden bir önceki şarkısında anlatan Gökçe, bu sefer birbirine geç kalmış beraber olma ihtimali olmayan aşklar için yazdığı Kader Utansın ile dinleyicisini selamladı.

Şarkı kısa sürede dijital dünyanın yıldızları Apple Music ve Spotify'de liste başına yükselerek kendisi ile aynı dönemde şarkı yayınlayanları geride bıraktı. 1 yıl içinde 4 şarkı yayımlayan Gökçe, 5. şarkısını da tamamladı. Yazı dinamik ve yüksek tempolu giriş yapmak isteyen güzel sanatçı, yavaş yavaş hazırlıklara başladı.

 Gökçe, sözü ve müziği kendisine ait Kader Utansın’ın düzenlemesinde Ünsal Dinçer ve Poyraz Kılıç’la çalıştı.

Kader Utansın’ın video klip yönetmenliğini Aylin Orhi görüntü yönetmenliğini İsmet Kısaoğlu üstlendi. Bördübet Amazon Club’ta ve kale sokaklarında çekilen rengarenk çingene karavanlarının kullanıldığı video klipte; Serhat Eren, Nazlı Şirvan’da  iki sevgiliyi canlandırdı.