Vakıf Katılım web
Bülten 28.10.2019 22:16 Güncelleme: 31.10.2019 11:33

Gizli Yaşlanma Nedir? Nasıl Önlenir?

Herkes cildinin sağlıklı ve genç görünmesini ister. Bu sebeple de birçok cilt bakım rutini gerçekleştirir.
Gizli Yaşlanma Nedir? Nasıl Önlenir?

Cilt her gün hava kirliliği, çevresel etkenler, stres, sağlıksız beslenme gibi faktörlere maruz kaldığından ciltte gizli yaşlanma oluşur. Peki gizli yaşlanma nedir? Nasıl Önlenir? İşte detaylar…

Yapılan araştırmalar ciltte yaşlanmanın büyük bir çoğunluğunu çevresel faktörler ve yaşam tarzından kaynakladığını söylüyor. Birçok araştırmacı ise çevresel etkenleri ‘’Gizli Yaşlanma’’ olarak adlandırıyor. Bu durumu önlemek adına Vichy markası, gizli yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerini inceleyerek, gizli yaşlanmayı yavaşlatmak adına ‘’Slow Age’’ Serisini ortaya çıkarmıştır. Bu seride gece ve gündüz kullanabileceğiniz bakım kremleri mevcuttur. Etkili yaşlanma karşıtı ürünlerden biri olan Slow Age kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilen cilt bakım ürünleri arasında yer almaktadır.  

Vichy Slow Age içeriğinde bulundurduğu probiyotik ve antioksidanları termal su ile harmanlamıştır.  Diğer yaşlanma karşıtı ürünlere kıyasla bu ürün probiyotik içerikli olduğundan farklılık göstermektedir. Çünkü probiyotik ciltte meydana gelen problemleri en aza indirgemeye yardımcı olur ve vücudun sağlıklı bakteri dengesine kavuşmasını sağlar.

Sadece orta yaş grubunun değil 20’li yaşlardan itibaren herkesin kullanabileceği Slow Age serisinin faydalarına bakacak olursak;

·         Çevresel etkenlerden kaynaklanan yaşlanma belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı olur.

·         İnce çizgileri ve leke görünümünü azaltır.

·         Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur.

·         İçeriğinde bulunan termal su ile cildi nemlendirir.

·         Ciltte oluşan renk farklılıklarını giderir.

Vichy, yaşlanma karşıtı cilt bakımı, saç bakımı, vücut bakımı ve makyaj gibi daha birçok alanda geliştirdiği formüllerle cildin uzun süre sağlıklı kalmasını hedeflemektedir. Vichy ürünleri içeriğinde bulunan tek su kaynağı termal kaplıca suyudur. Özellikle Vichy cilt bakım kremlerinde var olan termal su, cildin ferahlamasına ve güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Bu sebeple de vichy krem kullananlar tarafından da tercih edilen bakım kremleri arasında yer alır. Bunun yanı sıra vichy krem fiyatları ile de her kesime hitap etmektedir.

Eğer sizde cildinizin sağlıklı ve genç görünüme kavuşmasını istiyorsanız Vichy Slow Age serisine ve diğer tüm Vichy bakım ürünlerine Dermokozmetika’da kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özelliğiyle sahip olabilirsiniz!