Magazin 15.08.2019 00:30

GENÇ SANATÇI'DAN ANLAMLI DAVET...

Yaz aylarının başında yayınladığı single'ı ''Ohho'' ile müzik dünyasına güçlü bir giriş yapan Cerem Onurluer Kurban Byaramı'nın üçüncü gününde Bodrum Azka Otel'de hayranlarıyla buluştu.
GENÇ SANATÇI'DAN ANLAMLI DAVET...

"Gidişini Seveyim" şarkısıyla sevenlerini selamlayan Cerem Onurluer, swarowski taşlarla bezenmiş hint işlemeli derin sırt dekolteli Lübnan yapımı sahne elbisesi ile göz kamaştırdı. Performansıyla Azka Sahne'yi dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşatan genç şarkıcı, programının ikinci bölümünde türk sanat müziğinden seçkin eserler seslendirerek muhteşem eğlenceyi bambaşka bir boyuta taşıdı.

''Ben bu şarkıların bir çoğunu annemden dinledim, ondan öğrendim. Şükürler olsun ki; annem beni Sanat Güneşi'nin (Zeki Müren),, Müzeyyen (Senar) Hanım'ın şarkıları ile büyüttü... Şimdiki çocukları bu açıdan biraz şanssız buluyorum. Malesef Türk Sanat Müziğine hak ettiği değer ve kıymet verilmiyor.'' sözleri ile annesine sahneden teşekür eden güzel şarkıcı, herkesi Sanat Müziğine sahip çıkmaya davet etti. Seyirciler tarafından ayakta alkışlanan Cerem Onurluer, konserini yine alkışlar eşliğinde noktaladı.