Magazin 22.02.2018 08:30 Güncelleme: 22.02.2018 14:00

Gecce Mekan Ödülleri 2018 Sahiplerini Buldu

Türkiye'nin en görkemli, en kaliteli ve en çok merak edilen ödül töreni "Gecce Mekan Ödülleri 2018", unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı; Türkiye'nin en iyileri ise ödüllerin sahibi oldu!
Gecce Mekan Ödülleri 2018 Sahiplerini Buldu

Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştirilen Gecce Mekan Ödülleri 2018 töreninde, Gecce.com'un kurucusu ve sahibi Kenan Erçetingöz, eşi Gül Erçetingöz ile birlikte davetlileri karşıladı.

Tören gecesine Bülent Ersoy, Burak ve Cansen Kut, Zerrin Özer, Sinan Akçıl, Orhan Gencebay, Sevim Emre, İvana Sert, Uğurkan Erez, Hamdi ve Selen Alkan, Ayşe Kucuroğlu, Seren Serengil, Yaşar İpek, Serdar ve Chloe Ortaç, Bengü, Süreyya Yalçın, Ozan Baran, Oktay Kaynarca, Lerzan Mutlu, Nazan Şoray, Seda Sayan, Yeşim Salkım, Mustafa ve Selin Ceceli, Elif ve Kerem Gönlüm, Işıl Reçber, Kaya ve İrem Demirer, Elif ve Okan Tapan, Süleyman Orakçıoğlu, Cenk Eren, Fatih ve Figen Kıral, Derin Sarıyer, Emine Ün, Yeliz Yeşilmen, Ayşe Tolga, Yasemin Taciroğlu, Pelin Kaya, Sedef Baran, Leyla Alaton, Emel Yıldırım gibi ünlü isimlerin aralarında bulunduğu, iş, sanat ve medya dünyasından birçok davetli katıldı. Bu seneki ödül töreninin sunuculuğunu ise Burcu Kıratlı ve Özge Ulusoy yaptı.

Zeynep Özyılmazel’in canlı performansıyla başlayan ‘Gecce Mekan Ödülleri 2018’, Amerikalı ünlü sanatçı Martha Wash’ın, Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki en önemli temsilcilerinden Serhat ile beraber performans sergilemesiyle devam etti.

 “Je M’adore” şarkısıyla, Avrupa ve dünya dans listelerinde haftalarca bir numarada kalan Serhat’ın tüm dünyada 100 milyonu aşkın albüm satışı bulunuyor. Serhat, bir döneme damga vuran “Everybody Dance Now”, “Carry On” ve “Give It to You” gibi şarkılarıyla devleşen, Amerika’nın efsane ismi Martha Wash ile Gecce Mekan Ödülleri 2018’de unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Gecenin kapanışını ise, sesi imzası olan, setleriyle de dünya çapında büyük ilgi gören, Türkiye’nin önde gelen DJ’i DJ Funky ‘C’ yaptı. Ödün töreninde özel olarak kurulan DJ setinin başına geçen DJ Funky ‘C’ gece için hazırladığı ve çaldığı müziklerle, unutulmaz ve eğlence dolu anlar yaşattı. Gecede bayanlar arasında ise şıklık yarışı yaşandı

Pişti gecesi 

Bir çok ünlü ismin katıldığı ödül gecesine yaşanan piştiler adeta damgasını vurdu. Bülent Ersoy mahkemelik olduğu Lerzan Mutlu ve kendisini kötü estetiğe örnek gösteren Ayşe Tolga ile pişti oldu. Seda Sayan ise Gülben Ergen yüzünden kendisine tavır alan Yeşim Salkım ve Seren Serengil ile törende karşılaştı. Yaşanan piştilerden en çok rahatsız olan ise Diva Bülent Ersoy oldu. Lerzan Mutlu'yu görünce moralinin çok bozulduğu görülen Divanın gergin tavırlar sergilediği öğrenildi. Geceye davetli olan Gülben Ergen ise kendisinin dava açması ile üç gün hapishanede yatan Seren Serengil ve Hakan Uzan ile evliyken yuvasını yıktığını iddia eden Yeşim Salkım'ın geleceği öğrenmesi ile yaşanacak olayların önüne geçmek için törene katılmaktan son anda vazgeçti.

Ettiğini bulma dünyası diyoruz 

Geçtiğimiz haftalarda üç gün ceza evinde kalan Seren Serengil geceye sevgilisi Yaşar İpek ile birlikte katıldı. Yaşar'la single yaptık o bu hafta çıkacak" dedi. Sevgilisi Serengil'in giymiş olduğu cesur kıyafeti sorulan İpek, 

" Öyle izin filan yok karışmıyorum. Normalde kıskanç biri değilim ama rica etsem kırmaz beni" dedi. Son olarak Serengil, Demet Akalın'ın Demet Şener'e söylediklerini haklı buluyorum derken " Biz buna ettiğini bulma dünyası diyoruz" şeklinde konuştu.

Seda ile yemek yiyeceğiz 

 

Törene katılan Yeşim Salkım şıklığı ile dikkat çekti. Nisan'da çıkacak filmi hakkında konuşan Salkım, ondan sonra yeni bir filme projesine daha başlayacağını müjdesini verdi. Bir süredir kavgalı olduğu ve aynı geceye katılan Seda Sayan ile ilgili sorulara Salkım, " Programında benden özür diledi. Uzattığı zeytindalına da kayıtsız kalamadım. Birlikte yemek yiyeceğiz" diyerek içeri girdi.

Otilia ile tekrar görüşüyor 

Sinan Akçıl geceye yalnız katılan isimler arasında yer aldı. Eski sevgilisi Romen şarkıcı Otilia ile tekrar barışma arifesinde olduğunu açıklayan Akçıl'ın keyfi yerindeydi. Otilia'nın İstanbul'a geldiğini söyleyen Akçıl, güzel sevgilisinin  "Seni göremeyeceksem böyle olmuyor gideceğim yani dediğini" söyledi. TRT ekranlarında yeni bir müzik programına  başlayacağını belirten Akçıl ilk konuklarının sevgilisi Otilia ve Serdar Ortaç'ın konuk olacağını söyledi.

 Şimdilik çocuk düşünmüyoruz 

 Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti geceye el ele geldiler. Hasta halde törene geldiğini söyleyen Ceceli, 14 Şubat konseri ile ilgili olarak güzel geçtiğini söylerken kendisini yalnız bırakmayan sanatçı dostlarına teşekkür etti. Giyim tarzına eşi Selin İmer'in karışıp karşımadığı sorularına Ceceli, " Nasıl görüyorsanız mutlaka onun eli değiyor" dedi. Geçtiğimiz yaz evlenen çift çocuk yapmayı düşünüyormusunuz? sorularına şarkıcı, " Gördüğünüz gibi yok valla. Biz 10 Temmuz'da evlendik. Yakın gelecekte bununla ilgili olarak bir plan yok şimdilik" dedi 

Kızım kime çekmiş bilmiyorum 

Yönetmen Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti törene birlikte katıldılar. Yeni bir film için yönetmen koltuğuna oturacağını belirten. Alkan, " Ayrıca konuk oyuncu olarak bir dizide oynayacağım" dedi. Kızı Zeynep'in sosyal medyadaki çok konuşulan dansı ile ilgili sorulara , " Zeynep kime çekmiş bilmiyorum. Ama  eğlenceli enerji dolu. Yüreği iyi aslında. Dans etmeye devam etsin. Nasıl mutlu olacaksa o olsun ister oyuncu olsun ister evde otursun yeterki iyi bir insan olsun" dedi.

Chleo'da benim starım

 

Popçu Serdar Ortaç törene manken eşi Chleo ile birlikte katıldı. Güzelliği ve şık kıyafeti ile dikkat çeken Chleo yaklaşık bir saatte hazırlandığı söyledi. Uzun süredir birlikte görülmedikleri sorulan çiften Ortaç, " aslında her dakika yanyana yaşıyoruz. Biz devamlı içiçeyiz. Çünkü biz arkadaş gibiyiz. Hem abi kardeş  hem abla kardeş, bir elmanın iki yarısı yani" dedi. Gazetecilerin eşi Chleo'ya kendisini hayranlarından kıskanıyor musun? sorusu karşısında ara giren Ortaç eşinin güzelliğinden bahsederek muhabirlere 'sizce ben mi onu kıskanmalıyım yoksa o mu beni ? şeklindeki soruları karşısında 'siz de starsınız sözlerine " O da benim starım " cevabını verdi. Manken, ilişkilerinin yedi yıllık olduğu söylerken " Artık kıskançlık kalmadı. Hiç kıskanmıyorum " dedi. Ebru Gündeş'le barıştıkları hatırlatılan Ortaç, " Barıştık ama ondan sonra hiç görüşmedik" dedi. 

Adını ağzına almadı 

Arif Sağ ile dostluğunu bitirdiğini açıklayan Orhan Gencaybay geceye hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte katıldı. Törende ödül vereceğini açıklayan Gencebay, Arif Sağ ile küslük sorularına " Bunlar burda konuşulacak şeyler değil" diyerek tören alanına yöneldi. 

Balık yemeğe gideceğiz

Geceye katılan Seda Sayan törende ödül verdi. Mahkemelik olduğu Yeşim Salkım ile barışması ile ilgili olarak " Bir hata yaptım, hatta sizden öğrendim. Evinden taşınmak zorunda kalmış dedi. Aradım ve yayında özür diledim şeklinde konuştu. Muhabirlerin Birlikte yemek yiyecekmişsiniz demesi üzerine " Evet balık yemeğe gideceğiz" dedi.

Ben öyle bir şey söylemedim

 Diva Bülent Ersoy hakkında söylediği sözler ile konuşulan Ayşe Tolga şıklığı ile dikkat çekti. Gecenin iyi geçtiğini söylen Tolga, Bülent Ersoy hakkında söylediği iddia edilen her yeri estetikli haberler ile ilgili olarak , " Ben onun için esnetikli filanda demedim. Yalan haber bunlar. Ülkede konuşulacak o kadar şey varken bunların konuşulması hoş değil" dedi. Aynı törene katılan Diva'nın kendisini tanımadığı sözleri de hatırlatılan Tolga, ise, beni tanımaması normal hiç görüşmedik" demesi dikkat çekti.

Of Allah korusun be görmesi 

Davalı olduğu Bülent Ersoy ile pişti olan Mutlu çıkışta gece hakkında konuştu. Her şeyin güzel olduğunu söyledi. Davalı olduğu Bülent Ersoy ile yüz yüze geldiniz mi? aranızda bir diyalog geçtim sorusuna yüzünü ekşiterek " Of Allah korusun ne görmesi bunları konuşmayalım" diyerek kaçarak gitti.

Dava devam ediyor 

Törene son anda yetişen Bülent Ersoy çıkışta soruları yanıtladı. Taktığı takıları ile yine ilgi odağı olan Ersoy, gecenin çok güzelgüzel geçtiğini söyledi. Davalı olduğu Lerzan Mutlu'yu görüp gerildiği konuşulan Diva, kendisini gördünüz mü? Sizinle gelip konuştu mu özür dileme filan oldu mu ?sorusuna, "Hayır sanırım o aralarda idi görmedim. Gelmedi de, Dava devam ediyor" şeklinde konuştu. 

Adana basınınca sitem 

 Geceye yalnız katılan Yeliz Yeşilmen eşi Ali Uğur Akbağ'ın borçları nedeni ile icra ile lüks cipine  el konulduğu haberleri ile ilgili olarak' " 150 Bin TL az bir para. Zaten benim arabam 600 Bin TL "dedi. Bunu İstanbul basınından beklerdim ama Adana basınından beklemezdim diyen Yeşilmen, Adana basınına sitem etti.