Magazin Kaynak: Hibya Haber Ajansı 10.09.2024 13:00 Güncelleme: 10.09.2024 08:36

Galler Prensesi Middleton, kemoterapi tedavisini tamamladı

Galler Prensesi Kate Middleton, önleyici kemoterapi tedavisinin tamamlandığını açıkladı.
Galler Prensesi Middleton, kemoterapi tedavisini tamamladı

Galler Prensesi Middleton, kemoterapi tedavisinin tamamlandığını duyurdu.

Son dokuz ayın aile olarak inanılmaz zor geçtiğini ifade eden Middleton, "Bildiğiniz hayat bir anda değişebilir. Fırtınalı sularda ve bilinmeyen yollarda yönü bulmanın bir yolunu bulmak zorunda kaldık. Kanser yolculuğu herkes için, özellikle de size en yakın olanlar için karmaşık, korkutucu ve öngörülemezdir. Alçakgönüllülükle, daha önce hiç düşünmediğiniz bir şekilde kendi zaaflarınızla yüzleşirsiniz ve bununla birlikte her şeye karşı yeni bir bakış açısı kazanırsınız."dedi.

Bu tedavi zamanının, eşi William ve kendisine, hayatın basit ama önemli şeyleri için düşünmeyi ve minnettar olmayı hatırlattığını belirten Kate Middleton, şöyle devam etti:

"Kanserden uzak kalmak için elimden geleni yapmak artık odak noktam. Kemoterapiyi bitirmiş olsam da tam iyileşme yolum uzun ve her günü geldiği gibi yaşamaya devam etmeliyim. Ancak önümüzdeki aylarda mümkün olduğunda işe geri dönmeyi ve birkaç kamuoyu etkinliğine daha katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum. William ve ben aldığımız destek için çok minnettarız ve bu zamanda bize yardım eden herkesten büyük güç aldık."