Müzik Kaynak: COŞKUN ÇELİK 16.09.2024 09:02

Ferman Toprak Kıbrıs'ta 1500 Kişiye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Başarılı türkücü Ferman Toprak, önceki akşam Kıbrıs Girne'deki Chamada Prestige Hotel'de sahne aldı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı konserde Toprak, en sevilen şarkılarını seslendirdi.
Ferman Toprak Kıbrıs'ta 1500 Kişiye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Toprak, "Kıbrıs'ın benim için çok ayrı bir yeri var. Yavru vatanı çok seviyorum. Hatta 25 yıl önce buradan ev almıştım. Ben yarı Kıbrıslı sayılırım." dedi.

Yeni Şarkısı "Nankör" Hakkında

Yeni şarkısı "Nankör" hakkında da konuşan Ferman Toprak, "Biliyorsunuz yeni şarkımız Nankör çıktı. Bir aydır güzel tepkiler ve geri dönüşler alıyoruz. Bu şarkıyı tüm nankörlere armağan ediyorum. Bu şarkıda herkes kendinden bir şey bulacak. Bizim sloganımız aynen, aynen, aynen." şeklinde konuştu.

 Kenan İmirzalıoğlu Oynasın İsterdim

Bir muhabirin, "Hayatınız film olsa kendinizi kimin oynamasını isterdiniz?" sorusuna, "Kenan İmirzalıoğlu olabilirdi. Oyunculuğunu çok takdir ettiğim bir insan. Sevgili Kıvanç Tatlıtuğ'un da olmasını isterdim ama o sarışın, ben esmerim. Ama Kıvanç'ın çocukluğunu bilirim. Ailesi de çok iyi insanlardır. Ancak o ikisi oynarsa, hakkını vereceklerini düşünüyorum." dedi.