Magazin 26.03.2020 19:44 Güncelleme: 26.03.2020 19:46

Fatih Elibol İle Aycın Tuyun İki Günlük Eğitimle Yaşam koçu Olunmaz

Profesyonel koçluk yolunda ilerleyenlerin Dünyaca ünlü Mentoru PCC Fatih Elibol  ve asistanı Kariyer Koç'u adayı Halim Gökmenler çok özel bir etkinlikte katılımcılarla buluştu.
Fatih Elibol İle Aycın Tuyun İki Günlük Eğitimle Yaşam koçu Olunmaz

Dünya liderlerinin Mentor Koçu ve Eğitmeni  Fatih Elibol PCC gerçekleşen ektinlikte  Hollywood starlarının  başarısının anahtarı öz programlamayıda ele alırken.Bu tekniğin başarısını söyle anlattı” Aktör ve Aktiristler senaryodaki röllerini  sanki o kendisiymiş gibi özümserse Oscarlık performans sergileyebilir . İşte bu teknik onların oynayacakları rolü yaşamalarını özümsemlerini sağlayan bir yöntemdir. Bu teknik aynı zamanda günlük hayatta başarılı olmak bilinç altının oyunlarından kurtulmak ve hayatta en iyi versiyonunuzu yaşamanızı sağlamaktadır dedi.

Hayatımızın her alanında güçlü sorular sorabilmek, öz programlama ve koçluğun bilinen yanlışları ele alındığı etkinliğe başarılı oyuncu Aycın Tuyun'da katıldı. 

Tuyun oyuncu koçu olarak tanıdığımız bir çok kişiden koçluk alarak deneğimledim ve bana çok yetersiz gelmesinin sebebini bugün çok daha iyi anladım. İş doğru bilen ve uygulayan  uzmanlar değil popüler para tuzaklarıymış hepsi.

Koçluk çok farklı bir yolculukmuş bunu gördüm.

Bu farklı bir bilinç düzeyi gerektiren özel bir dal. Kendini koç zannedenlere ve koçluk aldığını zanneden tüm oyunculara Fatih bey ile tanışmalarını öneririm. 

Derin ve sonuç odaklı harekete geçiren çok özel bir koçluk tekniğe sahip olduğunu gördüm ve yaşadım. Fatih Elibol’un biz oyuncuların rollerinde yaşamalarını sağlayan daha başarılı olmamızı garantileyen öz programlama tekniğinede hayran kaldım. Hazırlıklarını sürdürdüğümüz sinema filimine bu teknikle hazırlanmaya devam edeceğimizden ödüller yağacağından eminim.Etkinlik Fatih Elibol’un anlatımıyla Koçluk tektir ve bilindiğinin  aksine geçmişi tecrübe ve bilgi olarak alıp şu andan geleceğe yol arkadaşlığı olduğunu danışanın  özündeki bilgi ile netleşmesini sağlayan iç ses olduğunu paylaşırken 2 günlük bir eğitim ile profesyonel koç olunamayacağını bunun citti bir eğitim ve deneğim süreci olduğunu paylaştı. Koçluk hizmeti almayı hedefleyen danışanlara mutlaka ünvanlı koçlardan hizmet almaları gerektiğini dile getiren Elibol ICF in üç ünvanı vardır bunlar ACC PCC ve MCC dir lütfen müstakbel koçunuza unvanını ve geçmiş tecrübelerini sorun. Emin ve tatmin olun. koçunuz ile uyumlandığınızdan da emin olun çünkü o sizin iç sesiniz olacak kişi ve sizin varmak istediğiniz başarıya  ,farkıdalıklar ulaşmanızda yol arkadaşınız olacak. dedi