Gayrimenkul 14.05.2019 03:00

"Ev sahibi olmak için en uygun zaman"

İnsay Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Ondörtüç Pendik' ramazan ayını ev sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme koşullarıyla karşılıyor. "Konut almak için doğru zaman" diyen İnsay Yapı, liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.
"Ev sahibi olmak için en uygun zaman"

İnsay Yapı'nın, İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Pendik’te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesi, konut almak isteyenleri avantajlı ödeme koşullarıyla ev sahibi olmaya davet ediyor. Ramazan ayı boyunca daire sahibi olmak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunan İnsay Yapı, daireleri ve tapuları da hemen teslim ediyor.

'Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler için uygun ödeme koşullarının sunulduğu bayram öncesi bu dönemde mümkün olan her türlü kolaylığı sunduklarını belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, daire ve tapuları da hemen teslim ettiklerini söyledi. Çulhalık "Ramazan döneminde ev sahibi olmak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz. Buna göre,1+1 daireleri 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla almak mümkün olabiliyor. İçinde bulunduğumuz fiyatların daha uygun olduğu ilkbahar ve yaz aylarıdır. Konut üreticileri başladıkları konutları tamamlayıp satma sürecinde ve artan maliyetler de henüz fiyatlara yansımadı. Bu nedenle bu dönem daire sahibi olmak isteyenler için en uygun zaman diyebiliriz" dedi.

'Ondörtüç Pendik' projesi 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edilen projede mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı sunuyor. 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

İnsay Yapı hakkında:

Grubun temelleri 1979 yılında ağırlıklı mobilya sektörüne toptan boya, vernik, tiner, polyester malzemeleri tedariki yapan İhsan Boya San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu ile atıldı. 1994 yılında grubun amiral gemisi Kolsuzlar Kimya San. ve Tic. AŞ. ile bir çok endüstriyel tesisin ana girdisi konumunda olan 50’yi aşkın kimyevi maddenin dış ticareti, depolanması ve lojistiğinin sağlanmasına yatırım yapıldı. 1997 yılına gelindiğinde grubun üretici firması olan İhsan Kimya Boya San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu tamamlandı. Böylelikle sanayi tipi endüstriyel ve sentetik tinerlerin üretimine başlandı. Daha sonra grup 40 yıllık tecrübe ve sermaye birikimini gayrimenkul sektöründe kullanmak isteyerek, 2011 yılında İnsay Yapı San. ve Tic. AŞ’yi kurdu. Halen Ankara’da 119 konuttan oluşan Elit Manzara Beytepe projesini gerçekleştirmekte olan İnsay Yapı, İstanbul Pendik’te Ondörüç projesini hayata geçiriyor. Önümüzdeki dönemde yeni projelerin hazırlıklarını da sürdüren İnsay Yapı, güçlü kadrosu ile sektörde söz sahibi aktörler arasındaki yerini şimdiden aldı.