Eğitim 13.03.2018 14:54

Esnaf Çocuklarına İndirimli Eğitim İmkanı

Batman Fen Bilimleri Koleji ile Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (BESOB) arasında yapılan protokol ile BESOB üyesi kişilere kolej, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise programlarının yıllık öğretim ücretlerinden yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.
Esnaf Çocuklarına İndirimli Eğitim İmkanı

Batman Esnaf Odaları Birliği ile Özel Fen Bilimleri Koleji arasında imzalanan indirimli eğitim protokolü ile kentte bulunan 20 bin esnafın çocuğu ve birinci derece yakınları indirimli eğitim imkanlarından faydalanabilecek. Protokol töreninde konuşan BESOB Başkanı Talat Kara, eğitime yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmediğini ve bu kapsamda çocukların en iyi şekilde yarınlara hazırlanması için gayret gösterdiklerini belirtti.
BESOB üye kaydını getiren tüm velilerin indirimden faydalanacağını belirten Kolej Kurucu Müdürü Hamza Günaydın, indirimin birden fazla çocuğu olan esnaf ve sanatkar için de geçerli olduğunu kaydederek, “Protokol kapsamında oda üyelerinin ve personelinin çocukları indirimli olarak eğitim hizmetlerimizden faydalanacak” dedi.