Magazin 07.03.2021 04:48

"EŞİNİ EVDE GÖRMEK SETTE GÖRMEKTEN İYİ"

Oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci, Nişantaşı Citys'teydi.
"EŞİNİ EVDE GÖRMEK SETTE GÖRMEKTEN İYİ"

 Karı koca olarak farklı dizilerle ekrana gelen ikili rakip olmadıklarını söylerken İsmail Demirci, eşiyle aynı dizide oynama fikrine sıcak bakmadığını "İnandırıcılık açısından olmaz, hem de eşini evde görmek, işyerinde görmekten iyi" diye açıkladı. Kimin reytingi yüksekse bu durumdan mutluluk duyduklarını anlatıp "Hangimizin reytingi yüksek gelirse mutlu oluyoruz. Zaten aynı günde değiliz o yüzden rakip de değiliz" diyen çift, aynı güne repo günlerini getirip İstanbul' geldikleri söyledi. Biri Ordu'da diğeri Adana'da farklı setlerde çalışan ikiliden Hande Soral, "Bugün repo günümüz denk getirdik. Set dışında hiç vaktim yok, o yüzden birşey yapamıyorum. Fırsat buldukça İstanbul'a geliyoruz. Test yapılıyor tabii ama çok zor, ne kadar güvenli olursa olsun dışarıyla temasta olduğunuz için elimizden geldiğince çok korunuyoruz" dedi.

İsmail Demirci ise bilime güvenmek gerektiğini anlatırken, aşı karşıtlığını savunanlarla ilgili soru üzerine, çalışmak zorunda olduklarını anlatıp "Hayat devam ediyor. Bizim için de zor. Ben bilime güvenmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Ben oyuncuyum, eşim oyuncu, doktor değiliz. Doktorların söylediğine güvenmek zorundayız" diye konuştu.

"Sizi aynı projede görecek miyiz?" sorusuna İsmail Demirci "Belki film olursa ama dizi pek düşünmüyoruz. İnandırıcılık açısından hem eşini evde görmek daha iyi işyerindense" diye gülerek yanıt verdi.