Magazin 24.11.2022 16:04

Erkan Güleryüz 'Aşktan cezalı'

Erkan Güleryüz'den yepyeni bir şarkı Aşktan Cezalı 25 Kasım 2022 de yayında.
Erkan Güleryüz 'Aşktan cezalı'

Sözü müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesinde Okay Barış imzası var.

Yaşanılan bir ilişkide unutamayan tarafın duygularını şarkının güçlü sözlerinde net olarak hissediyorsunuz bi de üstüne Okay Barış’ın deep house soundu eklenince hem kulağınız hem ruhunuz maksimum doyuma ulaşıyor.

Tüm dünyayı ve ülkemizi de saran R&B ve Rap müziklerinin Türkiye'deki öncü isimlerinden ve aynı zamanda aranjör olarak tanıdığımız Murat Acar’ın da bu şarkıda mix ve mastering katkısı hissediliyor.

Sanatçı şarkı ile ilgili şu notu sizlere iletiyor :

Beni genelde akustik veya slow şarkıları yorumlayan birisi olarak tanıyorsunuz , bu şarkı size bambaşka ve yeni bir Erkan hissettirecek fakat sözlerde ve duygularımı  dinleyicime aktarma tavrından taviz vermeden.

Şarkının video klip yönetmen koltuğunda sanatçının kendisi Erkan Güleryüz var. Görüntü yöneltmenliğini Onur Sarsıcı’nın yaptığı video klip de 25 kişilik cast ekibi sanatçıya eşlik ediyor.

2 günde ve yaklaşık 45 kişilik bir ekip ile çekilen bu müzik videosu prodüksiyon anlamında oldukça zengin ve üst seviye de kaliteli bir yapım. İzlerken nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamadan sonuna kadar gelmiş olacaksınız.

Sanatçının şarkı ile ilgili size son notu :

Seyir zevki yüksek bir video , çevir çevir başa sarıp tekrar dinlemelik bir şarkı.