Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.09.2024 12:00 Güncelleme: 17.09.2024 12:27

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Futbol Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor

2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri, Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası'na ev sahipliği yaparken, Türkiye Milli Takımı ise çıktığı iki karşılaşmada da galip gelerek, adım adım zafere gidiyor.
Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Futbol Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası’nda Türkiye başta olmak üzere Portekiz, Danimarka ve Romanya U-16 Milli Takımlarını ağırlıyor.

14, 16 ve 18 Eylül'de Türkiye, Portekiz, Danimarka ve Romanya'nın genç yeteneklerini bir araya getiren turnuvada, futbolun kalbi Erciyes’te atıyor.

14 Eylül’de oynanan ilk karşılaşmada Romanya’yı 5-1 gibi muhteşem bir skor ile geçen U-16 Türkiye Milli Takımı, 16 Eylül’de oynanan ikinci maçta ise Danimarka’yı 4-2’lik net bir skor ile yenmeyi başardı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, U-16 Milli Takımlar Hazırlık Turnuvası’nda milli takıma başarılar dileyerek, “Bizim çocuklar Erciyes’te adım adım zafere gidiyor. A Milli Takımımız, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’mizde düzenlenen U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası’nda Danimarka’yı 4-2 gibi muhteşem bir skorla geçti. Genç futbolcularımızı ve teknik heyeti yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Turnuva, 18 Eylül Çarşamba günü saat 11.00’de oynanacak Danimarka-Romanya ve Türkiye-Portekiz maçları ile tamamlanacak.