Bülten 22.09.2020 16:16

Engince Bayilik Başvuruları Almaya Başladı

40. yılında 15 fiziksel mağaza ile İstanbul'un her köşesinde mobilya tasarımlarını müşterileri ile buluşturan Engince Mobilya, daha fazla müşteriye ulaşmak için kolları sıvadı; bayilik başvuruları almaya başladı.
Engince Bayilik Başvuruları Almaya Başladı

40. yılında 15 fiziksel mağaza ile İstanbul’un her köşesinde mobilya tasarımlarını müşterileri ile buluşturan Engince Mobilya, daha fazla müşteriye ulaşmak için kolları sıvadı; bayilik başvuruları almaya başladı. Mağazaya adım atan her müşterinin aynı Engince kalitesiyle ağırlanmasını sağlayabilecek bayilerle tüm Türkiye'de "mutlu müşteri" mutlu mağazaların temelini oluşturacak.

1980 yılında yolculuğuna İstanbul Maltepe’de “Engin Mobilya” ismiyle başlayan Engince Mobilya, günümüzde Türkiye’nin en önemli mobilya mağazacılığı zincirlerinden biri olmayı başarmıştır. Artık 40. yılını başarıları eşliğinde kutlayan marka, Ecevit Karabağlı öncülüğünde yoluna başarılar katarak devam etmektedir. İstanbul ve Kocaeli’ndeki 15 mağazası ile müşteri ihtiyaçlarına kreatif ve stil sahibi çözümler üretmektedir. Merkez şube başta olmak üzere her bir bayisinde, her personeliyle hizmet vermeyi sürdürecektir. Mobilya sektöründe yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Engince Mobilya, esas aldığı kalite ve güven odaklı vizyonuyla öne çıkmaktadır. Elde ettiği başarının sırrını müşteri memnuniyeti olarak tanımlayan başarılı marka, mobilya ve iç mimari sektörlerinde Türkiye'deki öncü firmalar arasında yerini almıştır. Fonksiyonel kullanımı ve güncel trendleri bir araya getirmenin değeriyle mevcut mağazalarında olduğu gibi bünyesine katacağı her mağazasında da aynı hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Müşteriler için Engince Mobilya

Moda akımlarından ve modern tasarımlardan ilham alınarak oluşturulan geniş ürün yelpazesi, markanın misyonu kapsamında müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürmektedir. Bu bağlamda marka, sektörün en öncü ve vizyoner firmalarından biri olmayı başarmıştır. Yemek odası takımları ürünlerinden çocuk odalarına, yatak odalarından dekorasyon ürünlerine evinizin her köşesi için zevkli çözümler üreten marka, düğün paketleriyle de mobilyaya ihtiyaç duyan çiftlerin yanında olmuştur. Tüketicilerinin ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun seçenekler sunarak genişleyen markanın kalitesinden asla ödün vermemesi, bu deneyimi taçlandırmaktadır. Showroom'larında uygulamalı şekilde ürün seçeneklerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Beğendiği mobilyaları ve dekoratif ürünleri deneyip, gözlemleyebilme şansı bulan müşteriler, Engince Mobilya'nın internet sitesi üzerinden de ihtiyaçlarına kolay ve hızlı çözümler üretebilmektedir.

Materyali, tasarımı, kumaşı ve stiliyle mobilyanın birçok unsurun doğru şekilde bir araya gelmesiyle yaşam alanları için işlevsel çözüm üretilebildiğine inanan Engince Mobilya, yılların deneyimini ve ustalığını müşterileriyle buluşturmaktan mutluluk duyuyor. Sadece karar verme ve alışveriş sırasında değil, kullanırken de aynı memnuniyetin sürdürülmesine önem vermektir. Müşterilerinin yeni bir mobilya ihtiyacı olduğunda tekrar Engince’yi tercih etmesi bunun en güzel kanıtıdır. Siz de tarzınızı Engince Mobilya'nın son yıllara damga vuran tasarım seçenekleri arasından tamamlayabilir, konforlu mobilyalarla yaşam standardınızı artırabilirsiniz.

Bayilik Başvuruları Başladı

Mutlu müşterinin mutlu mağazanın temelini oluşturduğuna inanan marka, Türkiye’nin her noktasının yanı sıra Avrupa’daki müşterilerinin de memnuniyetini kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. İstanbul’un her köşesinde ürünleriyle müşterilerini buluşturan Engince Mobilya, bu hedefini daha fazla müşterisiyle buluşturmak adına kolları sıvıyor. Şimdi kendi vizyonuyla ilerleyebilecek, mağazaya adım atan her müşterisinin aynı Engince kalitesiyle ağırlanmasını sağlayabilecek bayilik başvuruları alınmaya başlandı. Satış sonrası hizmet, perakende yönetimi, pazarlama ve görsel tasarım desteği, kaliteli ürün yelpazesi ve analizleriyle Engince Mobilya her zaman bayilerinin arkasında olan güçlü bir marka profili sergilemektedir. İhtiyaç duyulan lokasyonlardan başlayarak satış ve marka bilinirliğini genişletirken istihdam sağlamayı hedefleyen Engince Mobilya, her anlamda bayilik açmayı düşünen girişimcilerin birinci tercihi olmalıdır.

Neden Engince Mobilya Bayiliği?

Engince Mobilya bayisi olmak isteyen tüm iş insanları; markayı iyi tanımalı ve kalitesini her zaman göz önünde bulundurmalıdır. Bayilerinin ihtiyaçlarına, müşteri ilişkilerine ve isteklerine önem veren marka, deneyimlerini bayileriyle paylaşmaktan mutluluk duymaktadır. İş birliği içerisinde markanın vizyonunu her daim ileriye taşıyarak satış noktalarını artırmayı hedeflemektedir. Ulaşılabilir tarz yaratmayı hedefleyen ürünler, en güzel şekilde Engince bayilerinde müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Her bir ürünün tarzının doğru yansıtılması için çalışan Engince Mobilya ailesi, bu fırsattan yararlanmak isteyen herkesi bekliyor. Siz de bayilik almak ve bu fırsatlardan yararlanmak isterseniz hemen iletişime geçebilir, bu ailenin bir parçası olabilirsiniz!