Magazin 22.02.2018 08:30

En Büyük Hayalim Ajda Pekkan İle Düet Yapmak

Mersinlilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sağlayan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi, Sevgililer Günü etkinliğinde pop müziğin en sevilen isimlerinden biri olan Cem Belevi'yi hayranlarıyla buluşturdu.
En Büyük Hayalim Ajda Pekkan İle Düet Yapmak

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte Cem Belevi, Mersin ve çevre illerden gelen yüzlerce hayranlarıyla bir araya geldi. 

 GENÇ KIZLARIN ÇIĞLIKLARI AVM’Yİ İNLETTİ

 Belevi, sahneye çıktığı anda özellikle genç kızlar çığlıklarıyla Palm City’yi inletti. Belevi'yi karşılarında görünce ağlayan genç kızlar oldu. Akustik ezgileriyle aşkın en güzel şarkılarını Mersinli hayranları için seslendiren Belevi, Palm City Mersin ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşattı. 

 Genç popçu,  hayranlarının ısrarı üzerine sahnede avm müdürü levent özer in ikram ettiği Mersin'in ünlü cezeryesinden yedi. 

 AJDA PEKKAN  İLE DÜET HAYALİ

 Konser sonrası hayranlarının sorularını da yanıtlayan Cem Belevi, en büyük hayalinin Ajda Pekkan'la düet yapmak olduğunu söyledi. 

Bir hayranının "Yapmak istediğiniz en çılgın şey nedir" sorusuna ise "Uçak kullanmak" yanıtını verdi. 

YENİ ALBÜM HAZIRLIĞI

Sonbaharda yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan popçu, "Nisan ayında yepyeni bir şarkımız çıkacak. Ardından da albümümü sevenlerimle buluşturacağım. Yoğun bir çalışma dönemindeyim" dedi. 

OYUNCULUK TEKLİFLERİ ALIYORUMOyunculuk teklifleri aldığını da söyleyen Cem Belevi, "İçime sinen bir proje olduğunda kamera karşısına geçmek istiyorum" diye konuştu. 

MODEL OF CELEBRİTY KRALİÇESİ'DEN TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Etkinlik sonunda sahneye ilginç bir buluşma yaşandı. Cem Belevi'yi teşekkür çiçeğini,  Model of Celebrity Kraliçesi seçilen Kayra Koçak, takdim etti.