Magazin Kaynak: ÜMİT GÜLBÜZ CEYLAN 16.09.2024 12:54

Emre Fel'le Harbiye zamanı

'Senden Güzeli Mi Var' ve 'Sana El Pençe Durmam' şarkılarıyla dijital platformlara damga vuran Emre Fel, başarılarını geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da verdiği konserle taçlandırdı.
Emre Fel'le Harbiye zamanı

BKM organizasyonuyla gerçekleşen, biletlerin tamamen tükendiği gecede Emre Fel, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlk kez Harbiye Açıkhava'da sahne alan Fel, "Hedeflerimizden birini bu gece gerçekleştiriyoruz. İlk kez bu sahnede olacağız, heyecanlı ve mutluyuz." dedi. 


İLK KEZ HARBİYE'DE SÖYLEDİ!

Yeni şarkısı Naçar'ı dinleyicilerle buluşturan Fel, "Normalde daha önce çıkaracaktık. Ama Harbiye'ye özel olsun istedik. Bugün de ilk kez canlı seslendireceğiz" dedi. 

"TARZIMI BEN BELİRLİYORUM"

'Yeni Anadolu' ismini verdiği tarzıyla büyük beğeni toplayan Emre Fel, "Genel tarzımı ben belirliyorum ama tabi ki styling arkadaşlarımızın önerileri üzerinden seçimleri ben yapıyorum" dedi. 

EN DOĞAL HARBİYE!

Yeşilliklerle kaplı, Anadolu'nun doğal bir köşesinden ilham alınarak hazırlanan dekoruyla dikkat çeken sahne konsepti, Emre Fel'in sevilen şarkıları ve sahne enerjisiyle Harbiye Açıkhava'yı dolduran binlerce kişi muhteşem bir gece yaşadı.