Magazin Kaynak: MAZLUM AYDIN 12.09.2024 06:08

Emir Can İğrek'ten unutulmaz bir Harbiye konseri

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Emircan İğrek hayranları ile buluştu.
Emir Can İğrek'ten unutulmaz bir Harbiye konseri

Arka arkaya çıkardığı hit şarkılarla ve verdiği enerjik konserlerle adından sıkça söz ettiren Emir Can İğrek, geçen ay İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne almıştı. Emir Can İğrek gelen yoğun istek üzerine önceki akşam Harbiye Açıkhava’da bir kez daha sevenleriyle buluştu. Onlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde Emir Can İğrek, 26 şarkı seslendirdi. Dinleyiciler, sanatçının her şarkıda gösterdiği yüksek enerjiyi ve performansını büyük bir beğeniyle takip etti. Görsel şovlarıyla da geceye damgasını vuran İğrek, adeta bir müzik ziyafeti sundu.

Tasarımı Selen Akyüz imzası taşıyan ve iki ayrı özel dikim kıyafetle sahneye çıkan Emir Can İğrek, şıklığı ve sahne duruşuyla göz doldurdu. Atlantis Yapım tarafından düzenlenen konser, ünlülerin de katılımıyla dikkat çekti. Etkinliği izleyenler arasında Tuvana Türkay, Sarp Apak ve eşi Bengisu Apak gibi isimlerin bulunması, geceye ayrı bir renk kattı.