Magazin 28.02.2021 04:43 Güncelleme: 28.02.2021 12:51

Elif Özüm dünyaya gözlerini açtı

Başarılı sanatçı Merve Özbey geçtiğimiz gün bir kız bebek dünyaya getirdi.
Elif Özüm dünyaya gözlerini açtı

Merve Özbey Koçak ve Kenan Koçak çifti kızlarının adını Elif Özüm koydu. Altunizade Acıbadem hastanesinde saat 17:55'de doğan Elif Özüm'ün 47 cm ve 2,530 gr olarak dünyaya geldiği öğrenildi. Sanatçının eşi Kenan Koçak Hastaneye gelen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Sürpriz doğum

Bebeğin bugün doğmasının kendileri içinde sürpriz olduğunu belirten Koçak, "Bugün beklemiyorduk. Sabah kontrolümüz vardı, doktorumuz, doğumun gerçekleşebileceğini söyledi. Kızımız saat 17:55'te doğdu. Şu an hem kızımız, hem de annesi çok iyi durumda." dedi. Basın mensuplarının, "Kızınızı kucağınıza ilk aldığınızda neler hissettiniz?" sorusuna Koçak, "Hala çok heyecanlıyım. Doğuma giremem, bayılırım zannediyordum fakat beni de aldılar. Çok değişik bir duygu. Allah, bu duyguyu yaşamayan herkese nasip etsin" dedi. 

‘Merve’nin babası istemişti’

Kızlarının adına nasıl karar verdikleri kendisine sorulan Koçak, "Çok sevdiğimiz isimlerden biriydi. Eşimin rahmetli babası, kızımızın adının 'Elif' olmasını istemişti. Bunu da göz önünde bulundurarak Elif Özüm koyduk. Mutluyuz" dedi.