Türkiye - Gündem 24.02.2018 16:30 Güncelleme: 24.02.2018 16:45

"Eli Kanlı Katiller Gençlerimizin Geleceğini Çalamayacak"

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Malatya'da partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada,PKK/PYD/YPG ve DEAŞ'ın yalanlarını, oyunlarını, kirli ittifaklarını tek tek bozmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bu eli kanlı katiller ülkemizin gençlerinin geleceğini, yarınlarını çalamayacaklar." dedi.
"Eli Kanlı Katiller Gençlerimizin Geleceğini Çalamayacak"

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Malatya'da partisinin 6. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Başbakan Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Sınırımıza yakın bölgelerin önemli bir kısmını terör örgütlerinden temizledik. Mehmetçiğimiz, hiçbir sivilin zarar görmemesi için çok ama çok dikkatli hareket ediyor. Bize siviller konusunda ders vermeye kalkanlar, utanç dolu tarihinize bir bakın, ondan sonra konuşun." ifadelerini kullandı.

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

"PKK/PYD/YPG ve DEAŞ'ın yalanlarını, oyunlarını, kirli ittifaklarını tek tek bozmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bu eli kanlı katiller ve onları cesaretlendiren örgütler, ülkemizin gençlerinin geleceğini, yarınlarını çalamayacaklar."

Seçim ittifakı teklifi
Başbakan Yıldırım "Gizli kapaklı ittifakları artık ortadan kaldırıyoruz. Her şey milletin gözü önünde olacak ama ne yaparsak yapalım anamuhalefet CHP'yi bir türlü mutlu edemedik. Hemen çamur atmaya, ağızlarını bozmaya başladılar." şeklinde konuştu.

Başbakan Yıldırım şunları söyledi:

"Biri çıkmış diyor ki 'Cumhur İttifakı ahlaksız teklif.' Yahu bu nasıl bir kendini bilmezlik. Sen 'Cumhur İttifakı'na, milletin adının geçtiği böyle bir yere bu benzetmeyi nasıl yaparsın. Bunlar fikir üretemeyince asabileşiyorlar, kabalaşıyorlar, çirkinleşiyorlar."