Kitap 07.02.2023 14:42

Ekran Karan – Sıkkın Bir Jonglör Hikâyesi

Zeynep Birsin'in yazdığı, Sultan Yardım'ın resimlediği Ekran Karan – Sıkkın Bir Jonglör Hikâyesi 7 Şubat'tan itibaren hep kitap logosuyla raflarda.
Ekran Karan – Sıkkın Bir Jonglör Hikâyesi

Çocukların belli kalıplara sokulmaksızın neye ilgi duyuyorlarsa onu gerçekleştirebilmelerinin, bunu yaparken de kendi ayakları üzerinde emek verip çalışmaları gerektiğinin altını çizen kitap Ekran Karan – Sıkkın Bir Jonglör Hikâyesi, bazen sadece tercihlerimizin değil bazı insanların ve hatta küçük anların bile hayatımızı baştan sona değiştirebilmesi üzerine eşsiz bir hikâye.

Ekrana bağımlı olan Karan bir gün dünyasının kesintiye uğramasıyla sarsılır ve oyalanmak için çeşitli yollar arar. Bu yolda bir yeteneğini keşfeder ve onun üzerine gider. Keşfi sayesinde arkadaşlarıyla geçirdiği zamandan inanılmaz zevk alır ve Karan dostluğun, duygularının tadına varır.

“Sonuçta o bir bilgisayar değildi. Duyguları, sevdikleri, birlikte sevindikleri vardı. İyi ki de vardı!”

7 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden kitabın sonunda bizi yazarın, kitabın hikâyesini oluştururken esinlendiği bir karakter karşılıyor ve kitabı daha da eğlenceli hale getiren etkinlik sorularıyla kitap son buluyor.