Magazin 24.09.2021 04:22

Edis 'Arıyorum' ile tüm platformlarda zirvede

Edis'in yeni single'ı 'Arıyorum' dinleyicisi ile buluştuğu ilk günden bu yana listelerde bir numara oldu. Şarkı yayınlandığı platformlarda önemli dinlenme rakamları elde etti ve zirvedeki yerini aldı.
Edis 'Arıyorum' ile tüm platformlarda zirvede

Türk Pop Müziği’nin yıldızı Edis’in sabırsızlıkla beklenen yeni single çalışması ‘Arıyorum’ müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Dinleyicilerinden tam not alan single ve müzik videosu tüm platformlarda zirveye oturdu.

Söz ve bestesi Emrah Karakuyu'ya ait, düzenlemesini Ozan Çolakoğlu’nun gerçekleştirdiği ‘Arıyorum’ 5 günde YouTube’da 3 milyon kişi tarafından izlendi ve ‘Trendler/Müzik’ listesinde 1 numarada yer aldı. Spotify pop kategorisinde açık ara en çok dinlenen ve birçok listede kapak olarak yer alan single, bu platformda da 5 günde 3 milyon kişi tarafından dinlendi. ‘Arıyorum’ ayrıca Apple Music’te haftanın single’ı oldu; Top 100 ve Top 25:İstanbul listesinde birinci sıraya yerleşti. ‘Martılar’ ile Spotify’da bir günde en çok dinlenen Türkçe Pop şarkısı rekorunu kıran Edis’in ‘Arıyorum’ ile kendi rekorunu kırması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Eurovision Şarkı Yarışması’yla ilgili açıklamalar yapan ünlü yıldız, bu açıklamaların ardından sosyal medyada da konuyla ilgili gündeme geldi. Edis, Twitter’da global kaynaklı hesaplardan Eurovision destek mesajları aldı.

Edis, ekim ayı içerisinde turneye çıkarak dinleyicileriyle buluşacak.