Magazin 09.12.2019 00:30

Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun işkence sahneleri

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Ebru Şahin ve Burcu Kara'nın paylaştığı, çekimleri Bilezikçi Çiftliği, Sütlüce, Hasköy ve Beyazıt'ta gerçekleştirilen "Şuursuz Aşk" filminin ilk fragmanı yayınlandı.
Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun işkence sahneleri

20 Aralık’ta vizyona girecek filmde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun işkence sahneleri çok konuşulacağa benziyor

Akıl hastası olan Menekşe ile Yusuf’un, aşk duygusuyla şuursuz bir şekilde tanışmalarını konu alan 'Şuursuz Aşk' için geri sayıma geçildi.

Hikaye darbe yıllarında geçiyor

Şuursuz Aşk filminde Menekşe, 1980’li yıllarda akıl hastanesinde tedavi gören bir hastadır. Gördüklerinden oldukça etkilenen Menekşe kafayı oynatmıştır ve akıl hastanesine düşmüştür. Ancak burada hastane bahçesinde simit satanlardan birisi olan Yusuf onun hayatına dokunmuştur. Yusuf ile yollarının kesişmesi Menekşe için yeni bir başlangıç olmuş ve onun için aşkın da başladığı yer olmuştur. Beklenmedik zamanda Yusuf ile Menekşenin aşkına şahitlik etmeye başlayan darbe yılları aşkın sevginin önünde hiç bir engelin olmayacağını bir kez daha ortaya koymuştur. Öte yandan filmde İsmail Hacıoğlu ile Ebru Şahin'in işkence sahneleri şimdiden çok konuşulacağı benziyor.